Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy można wykupić ubezpieczenie w NFZ na dwa miesiące?

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie. Zostałam bez ubezpieczenia, ale od października idę na studia, więc potrzebuję ubezpieczenia tylko na dwa miesiące. Można takie kupić?

Gość gość
kupić ? :D zarejestruj się w up

Gość gość
No można wykupić na pewno na trzy. Myślałam o UP, ale mieszkam w Warszawie i moja mama mówi, że zaraz mi poprzysyłają trzy oferty pracy i tyle z ubezpieczenia...

Gość gość
tak ... juz Ci dadza oferty pracy .. Ludzie siedzą całe życie na doopie i lawirują by mieć ubezpieczenie Nooo ale jak się uczysz to mama może Ciebie ubezpieczyć na siebie lub tata

Gość gość
mozna, normalnie idz do urzedu i powiedza Ci co i jak

Gość gość
Teraz się nie uczę. Będę się uczyła dopiero od października i dopiero wtedy będę miała na nich ubezpieczenie, a chciałam w sierpniu i wrześniu wyjechać do Niemiec do pracy i tam też warto mieć ubezpieczenie. Wiem, że jest coś takiego, jak europejska karta ubezpieczenia, ale to działa tylko wtedy, kiedy się ma ubezpieczenie w NFZ, więc wątpię, że mi ją wydadzą na podstawie bycia w PUPie, skoro stamtąd mogą mnie w każdej chwili wywalić.

Gość gość
idz do up dziewczyno , zarejestruj się, biuro da ci zaswiadczenie z ktorym udasz sie po karte ekuz pracy na poczekaniu ci nie dadza no chyba ze w cuda wierzysz kaza ci sie zglosic podpisac sie a to przewaznie trwa 2-3 mies wiec obejmie cie zanim pojdziesz na studia

Gość NWStudenta_pl
Ubezpieczenie na NFZ to tylko jedna ze spraw, o którą trzeba zadbać. Drugą niemniej ważną jest ubezpieczenie NW, nawet jeśli jeszcze nie rozpoczęłaś studiów możesz wybrać dla siebie pakiet ubezpieczenia na nwstudenta.pl.