Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na każdej randce pytam się kobiety czy jest dziewicą

Polecane posty

Gość gość

i połowa odpowiada nie, połowa się nie odzywa i wychodze ze spotkania

Gość Michał121212
I prawidlowo. Po co ci taka co nie jest dziewica, albo taka co nie szanuje twoich potrzeb?

Gość gość
Jakby mnie ledwo poznany facet pytał o tak intymne sprawy, to sama bym wyszła, proste. Prędzej uznałabym go za napaleńca, niż gościa, którego to obchodzi w głębszym sensie.

Gość gość
gość dziś a kiedy mam się pytać za pół roku? przecież dziewictwo tak samo jak prawictwo jest bardzo ważne w związku i po tym oceniamy ludzi.

Gość gość
Michał121212 dziś dokładnie kobiety też powinny się o to pytać na randce! bo co okaże się że wzieła *****cza/nieprawiczka co ma choroby weneryczne!

Gość gość
Z takim podejściem na pierwszej randce można przecież pytać o wszystko. Czy ma raka, czy kocha Hitlera, czy dobrze sprząta, czy ma fiuta... Puknijcie się w te durne łby.

Gość gość
na pierwszej randce pytasz o dziewictwo ? To wręcz zaproszenie do łóżka !!!!!!!!

Gość gość
21:02 Ja na pierwszej randce przed poznaniem obecnego chłopaka powinnam była pytać czy srają prosto czy pod kątem 90 stopni, bo po tym oceniamy człowieka.

Gość gość
Autorze-i dlatego wciąż jesteś PRAWICZKIEM a z takim nastawieniem długo jeszcze nie pobzykasz

Gość gość
gość dziś Tak pytam dla mnie nie jest zaproszenie do łóżka tylko chce wiedzieć czy się szanuje i czeka z tym do ślubu. Ja nie będę marnował po kilka miesięcy bo tak nie wypada od razu zadaje pytanie i się dowiaduje czy jest czysta.

Gość gość
gość dziś Mnie się tak łatwo nie da zaciągnąć do łóżka bo mam zasady i czekam z tym do ślubu. Miałem propozycje od dziewczyn czy nie będzie się bzykać bo uciekłem, zerwałem kontakt z taką dziewczyna.

Gość gość
to uciekłem, zerwałem kontakt z taką dziewczyną bo sobie nie wyobrażam tego robić przed ślubem.

Gość gość
gość dziś Jak się bardziej poznacie? Takie pytania do osoby, którą się widzi pierwszy raz na żywo są niekulturalne i serio można się poczuć zmieszanym, bo to bardzo intymne pytania, którymi wchodzi się już w strefę komfortu, to tak, jak z kontaktem fizycznym, jak dla kogoś jest ok odległość pół metra przy rozmowie z obcym, to jak ta osoba podchodzi i szturcha, dotyka po ramieniu, to już zwyczajnie czuje się dyskomfort, nawet zagrożenie i chce się uciec, bo nie wiadomo, jak to odczytywać. Ale pewnie jak ktoś podchodzi do was za blisko, to czujecie się dobrze, tak samo z intymnymi pytaniami. Na pierwszej randce rozmawia się na tematy neutralne, może od razu pytajcie kobietę o ilość planowanych dzieci, choroby w rodzinie i ślub? Naplułabym takiemu w twarz, bo uznałabym, że chce mnie zaliczyć i jarać się moim dziewictwem, taka prawda.

Gość gość
Ale wy probujecie szydzic... jak dla was jest wazne czy facet jest *****czem czy nie TO SIE PYTAJCIE! Jak jesy wazne dla was jak sra TO SIE PYTAJCIE! Wasze durne problemy w zwiazkach biora sie wlasnie z tad ofiary losu plci obojga, ze nie potraficie i boicie sie pytac od razu o rzeczy kluczowe dla was, a potem wychodzi po kilku miesiacach bo sie nie dalo juz tolerowac! Glaby j****e!

Gość gość
gość dziś Jak mnie ktoś pyta o dziewictwo to s*******am, bo to znak, że przymierza się do zaciągnięcia mnie do łóżka na 2 randce, taka prawda. Takim zbokom, to tylko z glana, by się opamiętali.

Gość Michał121212
21:21 no to spierdalaj - twoja sprawa. A jak pyta sie czy chcesz wziac slub to ma zamiar za dwie godziny zaciagnac cie do USC...

Gość dissumisluge
Zapytał mnie kiedyś koleś o dziewictwo na pierwszej randce. Zaśmiałam się i wyszłam. Obleśniak. O to się pyta, zanim się pójdzie w łóżka. A w pewnym wieku, nie pyta się już wcale.

Gość gość
Oceniać człowieka po prawictwie i dziewictwie!! Kurwa ale z was ludzie! Można nie być bo kiedyś się kochało kogoś i coś nie wyszło w związku. Ja nie jestem dziewicą. Jestem bardzo wrażliwa, ma bardzo dobre serce i kochałam i kocham chłopaka który mnie zostawił z powodu swojej choroby. Walczyłem o niego ale on chcę być sam. Ocenia się człowieka po tym jaki jest, jakie ma serce. Jak się kogoś kocha akceptuje się jego wady i zalety. Nie macie serca, nie rozumiem was. I co rozdziewiczycie dziewczynę czy rozprawiczycie chłopaka a potem wam się znudzi, wypalą się wam uczucia i porzucicie taką osobę. I nikt jest nie pokocha bo już nie jest. Ogarnijcie się k***a ludzie!!!

Gość gość
dziewictwo jest bardzo ważne w związku

Gość gość
gość dziś Tak się tłumacz wiadomo jak się kończą takie związki i co skończysz na 50 partnerach bo byłaś w 50 związkach? Trzeba uprawiać seks z każdym w którym jesteś w związku? puszczalska zdziro

Gość gość
gość wczoraj Nie można, właśnie dlatego pytanie o dziewictwo jest niekulturalne i obleśne, bo nawet męża nie powinno to obchodzić, ponieważ jak kocha, to nie zbezcześci czci kobiety chcąc ją zaciągnąć do łóżka! Dojrzały człowiek panuje nad popędami i nie uprawia seksu nawet w małżeństwie, które jest związkiem, ot co!

Gość Michał121212
No pewnie, meza tez nie powinno obchodzic czy zarabialas dupa czy nie, w ogole nic go nie powinno obchodzic odnosnie ciebie? Czy moze tylko to vo ty bys chciala, zeby go obchodzilo? Dla mnie dziewictwo jest wazne, i albo ozenie sie z dziewica, albo nie ozenie sie w ogole!

Gość gość
Michał121212 dziś Czy ty nie umiesz czytać, czy udajesz? Nie powinno go obchodzić coś, czego nie tknie, dalej nie dociera? Dorosły człowiek panuje nad popędami, bo nie jest zwierzęciem!

Gość Michał121212
11:08 a ty jestes glupi, nie umiesz czytac, czy jestes p*****lniety? GOWNO MNIE OBCHODZA INNI mam swoje wymagania i wumagam w c***u mam czy sie to komus podoba czy nie!

Gość gość
Michał121212 dziś Też mam wymagania i wymagam od faceta, by mnie nie dotykał i nie zmuszał do niczego w związku, małżeństwie, czy czymkolwiek innym!

Gość gość
A ty michałchał nie powinieneś wreście wziąć się jak normalny facet za jakąś pracę bo z tego nadmiaru czasu odbija ci dokumentnie, natomiast ja na każdej rantce pytam się co facet robi i czym się zajmuje jak 29 latek mówi mi że siedzi w domu na bezrobotnym to omijam takiego z daleka.

Gość gość
Na każdej randce pytam się mężczyzny czy gwałci, jak milczy, lub zaprzecza, to wychodzę, bo im nie wierzę.

Gość gość
A autor to ma jakies inne wymagania niz kawalek blony?No ale kazdemu wedle potrzeb,logiczna dziewczyna olemje dewianta sikiem prostym,no ale przeciz ten dewiant nie szuka normalnosci,moze znajdze kolejne dziwadlo i beda szczesliwi.kazdy ma prawo doszczescia nawet osoby niepelnosprawne umyslowo.