Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na każdej randce pytam się kobiety czy jest dziewicą

Polecane posty

Gość gość
Nie miałabym nic przeciwko, gdyby zaraz po pytaniu padła propozycja białego małżeństwa.

Gość gość
Jestem dziewicą i jak słyszę takie pytanie, to odpowiadam, że nie jestem, bo czekam aż on fakt dziewictwa wyczyta w moich oczach. Prawdziwy inteligentny prawiczek to potrafi. Jak nie potrafi, to wychodzę.

Gość gość
"Na każdej randce pytam się kobiety czy jest dziewicą" A Ja na pierwszej randce zadaję facetowi 3 pytania: :classic_cool: 1) Czy jest prawiczkiem 2) Czy ma penisa o długości powyżej 30 cm w wzwodzie 3) Czy ma spermę dobrej jakości Jeśli na którekolwiek z tych pytań odpowie "nie" to ja spierdalam!!! Może jakaś inna go zechce. I w dooopie mam to, że to niekulturalne, bo chcę od początku wiedzieć czy sprosta moim wymaganiom

Gość gość
jesteś młody ,to sobie młodych pytaj,masz prawo do dziewicy,takie masz upodobania,nie każdy chce latawicy i się z tym zgadzam

Gość gość
Na każdej randce pytam faceta, czy się onanizuje, a także ile ma cm. Pytam też, czy trzeba mu trzymać łeb, jak rzyga po zatruciu pokarmowym. Przecież to podstawowe pytania, które powinno się znać, zanim pozna się imię, by w razie czego szybko się wymiksować z takiej randki.

Gość gość
Ja z kolei pokazuje piczę jako dowód na dziewictwo. Pragnę rozwiewać ewentualne wątpliwości.

Gość gość
Ja się pytam zaś o to ile miał pał w doooopie :)

Gość gość
A ja pytam o to ile miał pał w paszczy