Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

produkty trychologiczne na wypadanie wlosow

Polecane posty

Gość gość

stosowal ktos? napiszcie czy warto to kupowac czy lepiej sobie odpuscic... ja juz sie naprawde poddaje, wlosy jak wypadaly tak wypadaja, no ile mozna :( badania robilam, o diete dbam, staram sie jak moge dogodzic mojej skorze glowy :P ale nic to nie daje.

Gość gość
Na wypadanie włosów polecam mezoterapię mikroigłową z Dermaheal HL. Trzeba zrobić kilka zabiegów. Na początku nawet co tydzień, ale po 2-3 widac już zahamowanie wypadania włosów i nowe rosnące włoski. Polecam zabiegi w Poznaniu w salonie Beauty Premium na Ratajach. A produkty trychologiczne możesz używać w domu - ale nie licz na to, że one same Ci pomogą :)

Gość gość
mezoterapia jest spoko, ale nie kazdego na to stać. zwlaszcza, ze zabiegow trzeba wykonac kilka ;) z tanszych altneratyw- obczaj hair pharmę, u mnie zdaje egzamin, bo wlosow przybylo :)

Gość gosc_pomocny
Jakie robiłaś badania i gdzie? Czy robiłaś badania u trychologa czy na własną rękę, czy konsultowałaś je z kimś? Jeżeli nie robiłaś żadnych badań, to zacznij od tego: http://gabinettrychologiczny.pl/badanie-trychologiczne/ Być może trycholog zasugeruje Ci wykonanie innych, bardziej specjalistycznych badań, jak np.: - Analiza Pierwiastkowa Włosów (APW) - Badanie w kierunku nużeńca ludzkiego - Badanie mykologiczne bezpośrednie (mikroskopowe) w celu wykrycia elementów grzyba - Badanie mykologiczne bezpośrednie wraz z mykologiczną hodowlą - Badanie w kierunku łupieżu pstrego - Badanie mikrobiologiczne z antybiogramem

Gość gość
nie robilam zadnych badan, chcialabym wybrac sie do trychologa, czy on mi pomoze? a hair pharme gdzie mozna kupic? chcialabym jak najszybciej zaczac jakas kuracje włosowa :(

Gość gość
na necie obczaj ich strone- tam masz wskazowki jak znalezc w twoim miescie apteke trychologiczna z produktami hair pharma ;) powodzenia ;) mysle, ze efekty pojawia sie calkiem szybko ;) daj znac jak idzie kuracja ;)

Gość gość
Dzieki,wczoraj kupilam od nich ampułki na porost wlosow :D dzis zaczynam kuracje, mam nadzieje, ze w koncu cos mi na glowie wykiełkuje :D

Gość gość
Lepiej od razu wybierz się do specjalisty. Polecam dobrego trychologa w Warszawie, panią Elwirę Maj z Miraflores. Mi dobrała świetną kurację, a wcześniej robiłyśmy tylko badanie mikrokamerką i wywiad. Ten zabieg naprawdę działa.

Gość gość
a ja szukam dobrego trychologa w Trojmiescie , moze ktos poleci

Gość Tymoteusz1
Z Trójmiasta polecam Ci zdecydowanie dr Michajłowskiego. On diagnozuje za pomocą trichoskopii i trichogramu, więc będziesz mieć pewność, że uzyskasz kompleksową pomoc. Kontakt do niego masz w http://drtrycholog.pl/

Gość gość
Na łupięż wystarczy użyć Pirolamu i łupież znika po miesiacu. Więcej informacji o nim znajdziesz na stronce http://www.pirolam.pl

Gość anka464
Takich produktów na pewno nie powinno się stosować na własną rękę, ogółem nie powinno się leczyć łysienia na własną rękę. Wypadanie włosów może wiązać się z chorobami immunologicznymi, zaburzeniami tarczycy czy niedoborem minerałów, to trzeba zdiagnozować. Dopiero wtedy można rozważać jakiekolwiek leczenie.

Gość gość
Sprzedam tanio Alpicort E. NOWY, nieotwierany. Zużyłam jedno opakowanie, kuracja wcześniej dobiegła końca, a byłam zaopatrzona w dwa opakowania. Jedno całe zostało. Zapłaciłam za niego w aptece 70zł, sprzedam za 40zł. Proszę pisać pod adres Lotos-79@wp.pl

Jeżeli nie masz pewności, że te produkty są ci potrzebne to najlepszym rozwiązaniem będzie konsultacja z trychologiem 🙂 dużo dobrego słyszałam i sama mogę powiedzieć o pani trycholog z Miraflores - chodzę do niej regularnie.

Gość anjj

Takie problemy leczą lekarze, a przede wszystkim dermatolog i specjalista trycholog. Ne wiem skąd jesteś, ale głowę na przykład możesz zbadać w gabinetach na terenie całego kraju w ramach oferty firmy zbadajwlosy.pl/.

Gość vcaaa

Jeśli jesteś z Warszawy, to polecę Ci dobrego trychologa. Taka wizyta nie kosztuje dużo, a możesz się sporo dowiedzieć o stanie swoich włosów i skóry głowy. Na takim badaniu trycholog jeździ po skórze głowy taką specjalną kamerką i sprawdza, jak wygląda skóra i włosy w dużym powiększeniu. Czasami można się naprawdę zdziwić. Tutaj masz szczegóły wawerclinic.pl/uslugi-kosmetyczne/uslugi-trychologia/.