Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia39szczecin

przygotowanie do analu higiena

Polecane posty

Gość kasia39szczecin

witam, w jaki sposób Drogie Koleżanki przygotowujecie swoją analną dziurkę do penetracji ? chodzi mi o to czy stosujecie lewatywe ? a może specjalną dietę po to aby na penisie prawdziwym czy tez sztucznym badź innym penetratorze nie było niespodzianki w postaci zawartości ze środka pupki.....

Gość kasia39szczecin
pierwsza i ostatnia lewatywa jaką miałam była zrobiona przez pielegniarkę przed porodem....trwała i trwała i bardzo źle to wspominam....... jakoś miałam nadzieje, że przed bzykankiem w pupkę wystarczy wziąć kilka tabletek węgla czy cuś.... ;)

Gość gość
Mnie robi lewatywę mąż bo widział podczas porodów w których uczestniczył. Lewatywa to podstawa przed analkiem do tego przed każdym seksem prysznic oboje bo mąż robi minetkę a je jemu lodzika.

Gość kasia39szczecin
dziękuje za odpowiedzi.... pytając moje kolezanki żadna z nich nie wspomniała nic o lewatywie.......napomknęły, że może zdarzyc się mała średnio miła przygoda w postaci minimalnej zawartości jelita ale przy normalnym partnerze nie powoduje to jakiś obrzydzeń czy też innych nieodpowiedniach zachowań :) pozdrawiam

Gość gość
o ja pierdole :(