Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o takich zaczepkach?

Polecane posty

Gość gość

Niebezpieczne? Mam 19 lat. Jak wiadomo jest lato... Nigdy nie ubieralam się tak jak rowiesniczki, nie kręci mnie odkrywanie całego ciała chociaż mam się czym pochwalic. Ubieram się w legginsy 3/4,tuniki, dłuższe sukienki i na to sweterek (w chłodniejsze dni) albo takie do kostek w których nie widać krągłości a mimo to zdarzaja się zaczepki niemal non stop. Norma jest samo oglądanie się, ale komentowanie, wchodzenie mi na drogę, jakieś zaloty, trabienie z auta czy zatrzymywanie się autem w ciemnych uliczkach i zagadywanie... dzisiaj smiertelnie sie wystraszylam goscia ,ktory zajechal mi droge i powiedzial ze widzi jak bladze od dluzszego czasu...a szlam kawal drogi. Wiem ze nie da sie tego uniknac ale chociaz moze cos doradzicie na takich facetow...ignoruje ale czasami są trochę nachalni,zwlaszcza gdy sa grupka...

Gość gość
Pewnie jakaś wioska i widzą jedna dziewuszke na cały dzień. W mieście takie rzeczy nie mają miejsca

Gość gość
Jaka wioska. Gdańsk

Gość gość
Mówisz że takie rzeczy nie mają miejsca w mieście?? Dziwne.. mieszkałam Warszawie 3 lata i w Krakowie rok i czesto mialam takie sytuacje.. a nie jestem wyzywajaca itp..

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Up