Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola19946

Test pozytywny bez ciąży?

Polecane posty

Gość Ola19946

Cześć! Spóźnia mi się okres (8 dzień), bolą piersi i pobolewa brzuch (głównie jajniki). Zrobiłam w różnych dniach testy i na wszystkich wyszła dość blada kreska potwierdzająca ciążę. Mam dużo białawego śluzu bez zapachu i trochę mnie piecze przy dotyku. Do lekarza idę dopiero w przyszlym tygodniu. Czy jest możliwe, żeby to nie była ciąża? Boję się, że to może być coś innego, poważnego. Wiem, że to głupio zabrzmi, ale jakoś nie czuję, żeby ,,ktoś tam był''

Gość gość
Ja nie czułam aż do momentu kiedy zaczęłam odczuwać ruchy ;) a mój ktoś wczoraj skończył 3 lata :)

Gość gość
moja blada kreska ma 7 lat ;-) powtorz test, ale wydaje mi sie, ze jestes w ciazy skoro okresu brak, a na tescie pojawila sie delikatna druga kreseczka

Gość Ola19946
Robiłam już 3 testy i porównując je wydaje mi się, że ta kreska staje się coraz bardziej wyraźna (mimo, że trzeci był innej firmy). Okres nigdy się tak nie spóźniał, co najwyżej 3 dni. Mam nadzieję, że macie rację :)

Gość Ola19946
A wiecie może czy jakaś choroba/grzybica/zapalenie/itd itp. mogłyby być powodem? W internecie przeczytałam, ze nie, ale chyba zwariuję zanim w końcu pójdę do tego lekarza :/