Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaczęłam gustować w starszych mężczyznach

Polecane posty

Gość gość

a wszystko dlatego, że rozczarowałam się młodymi. Oni tylko poszukują ideałów, nie potrafią docenić człowieka takim jakim jest, tym samym zaniżając jego poczucie własnej wartości.

Gość gość
A ty myslisz ze starsi faceci sa lepsi? To tez zalezy ktorzy, ale osobiscie bardzo dotkliwie sparzylam sie na 40letnim facecie, ktory zachowal sie gorzej niz gowniarz:-(

Gość gość
Zawiodłam się na młodych. Oni zawsze mnie skreślali i dawali do zrozumienia, że jestem gorsza, bo nie wyglądam jak modelka i nie robię wokół siebie szumu. Starsi to co innego - oni potrafią mnie docenić i sprawić, że czuję się w końcu kimś wartościowym.

Gość gość
40 latek kawaler to żaden materiał na faceta.

Gość żw24
Bo już wymagań nie mają? Czy dlatego, że zamienili te wymagania na doświadczenie, które wykorzystują do omotania młodszych babek (wydaje się idealny, a później zawód straszny)? Jacy młodzi tacy starzy, oni nie dojrzeli (ogólnie charaktery już się za bardzo nie zmieniają po 20'ce, tylko umiejętności), teoretycznie ta sama szansa na spotkanie wartościowego, z tym że ci starsi wartościowi już z kimś na ogół są. Żebyś się na starszych nie przejechała ;/