Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Go艣膰 marina39

Hepa Vitale. Szukam opinii

Polecane posty

Go艣膰 marina39

Witam, Szukam opinii na temat mieszanki zio艂owej na w膮trob臋 Hepa Vitale. W sieci nie widzia艂am informacji na ten temat. Czy kto艣 z Was moz臋 to przyjmuje? Jak efekty? Czy warto?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Warto. Sama d艂ugo si臋 zastanawia艂am czy kupi膰 bo jednak tanie to nie jest,( jest wiele innych ta艅szych preparat贸w) ale kilka osob mi to wczesniej poleci艂o, poza tym przeczyta艂am sobei kilka wpis贸w na blogach i postanowilam sobie przetestowa膰. Jestem zadowolona, aby by艂y efekty trzeba bra膰 to jaki艣 czas ale ja ju偶 sie przyzwyczai艂am ( bior臋 codziennie do drugiego 艣niadania jako dodatek do owsianki).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mila0033
Kupuj 艣mia艂o. Sama przyjmuj臋 te zi贸艂ka i jestem zadowolona z efekt贸w. S膮 lepsze ni偶 w przypadku lek贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Szczerze polecam 艣rodek. Mia艂am problemy z parametrami ALT prawie 300, nie by艂o opcji aby samodzielnie odbudowac w膮trob臋. Dopiero po 3 miesi膮cach diety oraz wspomagania si臋 hepa vitale uda艂o si臋 doprowadzi膰 do normy w wynikach. Cierpliwo艣膰 naprawd臋 op艂aca sie. Moze zio艂a nie s膮 tanie ale daj膮 efekt.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wywenszata
Tak jest. Tylko naturalnymi produktami mo偶na si臋 wyleczy膰. Ja mia艂am problemy z w膮trob膮, ale po 2 miesi膮cach stosowania tych zi贸艂ek Hepa Vitale kondycja w膮troby si臋 poprawi艂a i jest naprawd臋 bardzo dobrze.

Udost臋pnij ten post

Ja kupi艂am jaki艣 czas temu. Powiem Ci, 偶e cud贸w nie ma, ale ostatecznie czuj臋 si臋 lepiej. Zaparcia zdarzaj膮 si臋 coraz rzadziej, wi臋c w gruncie rzeczy mog臋 nawet je poleci膰. : )

Udost臋pnij ten post

warto warto bardzo polecam te zi贸艂ka :) S膮 przede wszystkim naturalne wi臋c nawet si臋 nie zastanawia艂am jak je bra艂am bo lubi臋 takie produkty. Pij臋 je od miesi膮ca ponad i czuj臋 si臋 znacznie lepiej :)

Udost臋pnij ten post

S膮 ca艂kiem dobre je艣li po艂膮czysz je z diet膮. Wiele zmieni艂o sie u mnie odk膮d zacz臋艂am j膮 regularnie pi膰 bo czuj臋 si臋 o wiele l偶ejsza i nie boli mnie ju偶 tak w膮troba a do tego schud艂am kilka kg :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 morena290
Poczyta艂am sobie troch臋 na tym blogu i tak my艣l臋, 偶e chyba zam贸wi臋 je dla mojej mamy. Ostatnio coraz bardziej skar偶y si臋 na w膮trobe, boje si臋 偶eby to nie by艂o nic powa偶niejszego, wi臋c trzeba zacz膮膰 dzia艂a膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kupuj kupuj. Ja te偶 polecam, chocia偶 na pocz膮tku nie by艂am do nich przekonana, ale to najlepsze jako艣ciowo zio艂a jakie mia艂am tym bardziej, 偶e opakowanie starcza na baardzo d艂ugo , wiec b臋d膮 s艂u偶y膰 Twojej mamie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alkalakla
Ostatnio do艣膰 du偶o mia艂am imprez, a wiadomo zawsze du偶o jedzenia i alkohol, czu艂am si臋 taka oci臋偶a艂a i w膮troba zacz臋艂a si臋 odzywa膰, kupi艂am hepa vitale, bo ciocia poleci艂a i od razu samopoczucie lepsze.

Udost臋pnij ten post

Ja Hepa Vitale pij臋 zawsze podczas 艢wi膮t, bo nie potrafi臋 si臋 opanowa膰, zawsze zjem za du偶o, a to u babci, kt贸ra oczywi艣cie co 10 minut namawia na kawa艂ek ciasta, a to u rodzic贸w. A potem czuj臋 si臋 ci臋偶ko i mam zaparcia, kt贸rych bez zi贸艂 bym si臋 nie pozby艂a.

Udost臋pnij ten post

Cannaka - sk膮d ja to znam :/ Mojej babci nie da si臋 przekona膰, zawsze my艣li, 偶e jestem niedo偶ywiona, dlatego wk艂ada mi podw贸jn膮 porcj臋, mimo mojego sprzeciwu. Jasne, jestem szczup艂a, takie mam geny. Mam bardzo szybk膮 przemian臋 materii. Do tej pory stosowa艂am tabletki przeczyszczaj膮ce. Wiem jak to brzmi ;/ Czy te zio艂a by mi pomog艂y?

Udost臋pnij ten post

Tabletki przeczyszczaj膮ce? Chcesz sobie zniszczy膰 zdrowie? Jasne, 偶e zio艂a przy zbilansowanej diecie s膮 bardziej odpowiednie ni偶 tabletki oczyszczaj膮ce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wi艣lanka

Cannaka co艣 w tym jest, te zi贸艂ka w takich momentach si臋 dobrze sprawdzaj膮. Ja mam s艂ab膮 przemian臋 materii to pije sobie codziennie tak jedn膮 fili偶ank臋 i samopoczucie du偶o lepsze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Domi

Szybka przemiana materii i dodatkowo tabletki przeczyszczaj膮ce? Ludzie to maj膮 pomys艂y jak sobie zajecha膰 jelita na w艂asne 偶yczenie.

Mi te偶 zio艂a pomagaj膮 szczeg贸lnie jak si臋 za bardzo najem i jest kiepsko. Na oczyszczanie trudno powiedzie膰 jak dzia艂aj膮, bo tego nie wida膰, ale chyba dobrze, bo wyniki mam w porz膮dku a du偶o antybiotyk贸w si臋 przewin臋艂o w mi臋dzyczasie. Na wzmocnienie mo偶na bra膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 canomilla

U偶ywam ju偶 od d艂u偶szego czasu i pij臋 sobie je regularnie - bardzo dobrze si臋 po nich czuje. Jak masz jakie艣 dolegliwo艣ci ze strony w膮troby, czy bierzesz du偶o lek贸w, to mog臋 je poleci膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kasia

te偶 polecam -mi przy leczeniu izotekiem si臋 przydaj膮 馃檪

Udost臋pnij ten post

Witam ja stosowa膰 pi膰 czy mieli膰 ziarenka je艣膰 w ca艂o艣ci prosz臋 o odp. Dzi臋kuj臋

Udost臋pnij ten post

Ja mia艂am w艂a艣nie do wyboru. Albo zdecydowa膰 si臋 na leki, albo jeszcze powalczy膰 z w艂asnym jad艂ospisem, przyzwyczajeniami itd. Wybra艂am jednak drug膮 opcj臋, w tym w艂a艣nie te zio艂a, o kt贸re pytasz i by艂 to bardzo dobry wyb贸r. Leki powinno si臋 bra膰 w ostateczno艣ci, bo przy w膮trobie na sta艂e si臋 uzale偶niasz od ich dzia艂ania. Zmieniaj膮c nawyki, wdra偶aj膮c suplementacje sprawiasz, 偶e problem realnie zanika

Udost臋pnij ten post

Dnia 10.01.2021 o 19:09, Bartek112 napisa艂:

Witam ja stosowa膰 pi膰 czy mieli膰 ziarenka je艣膰 w ca艂o艣ci prosz臋 o odp. Dzi臋kuj臋

Ja to sobie zaparza艂am kilkana艣cie minut. Nie wiem czy mo偶na to stosowa膰 w inny spos贸b, ale mieszanka raczej wygl膮da w ten spos贸b 偶e spos贸b przygotowywania si臋 narzuca, jest stosunkowo sypka i w og贸le

Udost臋pnij ten post

Zdecydowanie trzeba to zaparza膰, ale mi si臋 wydaje, ze nawet kilka minut wystarczy. Jak kto艣 potrzebuje czego艣 na os艂on臋 w膮troby to super opcja. Ja regularnie pij臋, dwa razy dziennie i jakie艣 dyskomfoty w膮troby jak wcze艣niej wyst臋puj膮聽du偶o rzadziej ni偶 wcze艣niej i mam nadziej臋, ze w szerszej perspektywie znikn膮

Udost臋pnij ten post

Dnia 21.11.2019 o 11:25, Go艣膰 Kasia napisa艂:

te偶 polecam -mi przy leczeniu izotekiem si臋 przydaj膮 馃檪

Mia艂am podobnie. Od razu jak mia艂am jakie艣 dolegliwo艣ci to skonsultowa艂am si臋 z moim dermatologiem, ale on podkre艣la艂, 偶e Izotek nie uszkadza w膮troby, ale w艂a艣nie rozregulowuje jej prac臋. Wi臋c opr贸cz diagnostyki, 偶eby w odpowiednim momencie zareagowa膰 bra艂am r贸wnie偶 to hepa vitale i mi fajnie si臋 sprawdzi艂o. Tak wi臋c jak kto艣 przewlekle bierze jakie艣 leki to warto si臋 nad takim rozwi膮zaniem zastanowi膰.

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋