Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Alergie u dziecka !

Polecane posty

Gość gość

Pomocy, moje dziecko kicha bez przerwy. Lato, a ja nie wiem co robić :-/ wygląda mi to na alergie. Ale na co może być uczulona w tej porze roku?

Gość gość
Może na zboża? Teraz chyba jest czas na to. Robiłaś jakieś testy?

Gość gość
i trawy pozne kurwaaaaa przeciez pisalam

Gość gość
Nie robiłam żadnych testów. Podejrzewam tylko, że to może być alergiczne kichanie. Chyba, że to zalążek jakiejś choroby. Dziękuję również za podpowiedź na temat późnych traw, ale chyba pisałaś o tym gdzie indziej :)

Gość medicusDCL
Jeśli podejrzewa Pani u swojego dziecka alergię, rekomendujemy konsultacje z alergologiem. Nie warto leczyć dziecka na własną rękę. Alergolog przeprowadzi badania diagnostyczne. Trafnie postawiona diagnoza pozwoli zminimalizować lub całkowicie wykluczyć wpływ alergenu na organizm dziecka oraz dobrać odpowiednią metodę leczenia.Więcej informacji i kontakt do naszej wrocławskiej kliniki na stronie http://www.medicusdcl.pl

Gość gość
Nasza córka mila podobne problemy, kichanie było obecne w każdym momencie naszego życia. Zrobiliśmy testy, dostaliśmy odpowiednie lekarstwa i w końcu spokój :-)

Gość gość
I okazało się, że na co jest uczulona?

Gość mamafranka68
Potrzebuję dowiedzieć się, czy mogę podejrzewać u swojego dziecka alergie. Na pewno nie jest przeziębione, a nie umiemy znaleźć sposobu na pozbycie się kichania. Teraz nic nie pyli przecież. W domu mamy porządek, regularnie wycieram kurze i odkurzam. A maluch dalej kicha... Powinnam wykonać testy? Czy może jakieś domowe sposoby? Żeby nie ciągać go po lekarzach.

Gość medicusDCL
Dzień dobry, Nie warto leczyć dziecka na własną rękę. Zapraszamy na konsultacje z alergologiem, który przeprowadzi badania diagnostyczne. Trafnie postawiona diagnoza i odpowiednio dobrane leczenie pozwolą zminimalizować lub całkowicie wykluczyć wpływ alergenu na organizm dziecka. Więcej informacji i kontakt do naszej wrocławskiej kliniki na stronie http://www.medicusdcl.pl .