Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobić?

Polecane posty

Gość gość

Zbałamuciłam chłopaka i nie wiem jak się z tego wykręcić, żeby go jak najmniej bolało. Pomocy.

Gość gość
Przeproś go, powiedz że żałujesz i szczerze przepraszasz.

Gość gość
Nie sądziłam, że on się tak zaangażuje. Jest bardzo fajny, ale nie brałam go poważnie jako partnera życiowego :(

Gość żw24
A to po co go bałamuciłaś? Napisz coś o nim, o sobie i o Waszej relacji, powodach bałamucenia i powodach dlaczego żałujesz. Może jest jakieś sensowne rozwiązanie...

Gość gość
Poznaliśmy się przez internet. Mamy 3 spotkania za sobą. Początek znajomości był luźny, nie szukałam partnera. On też nie chciał się wiązać. Zaczęliśmy rozmawiać i spędzać coraz więcej czasu razem. Dla mnie to była znajomość koleżeńska. Na 3-cim spotkaniu pocałował mnie. Odwzajemniłam jego pocałunek, bo to było przyjemne. Od tego momentu on mówi, że chce być ze mną, ale ja nie chcę związków. Jestem świeżo po rozstaniu. Jeszcze nie umiem się cieszyć nową osobą. Nie potrafię się zakochać.

Gość gość
Ale nikt ci nie karze się od razu zakochiwać i możecie się dalej kumplować, a potem się zobaczy jak to wyjdzie. A jemu powiedz dokładnie to samo co napisała tutaj, że nie jesteś gotowa na związek po rozstaniu i tyle. Albo zrozumie, albo odpuści.

Gość gość
I dokładnie to mu powiedz jak zrozumie to ok a jak będzie świrował to tymbarskiej niech spada

Gość gość
On też nie chce związku, takie zaoferowanie się to tylko jeden ze sposobów na zaliczenie kobiety, bo łatwiej zaciągnąć kobietę do łóżka gdy ona myśli że jest w związku :P

Gość gość
powiedz ze nie szukasz partnera bo liżesz rany po poprzednim związku i nie potrafisz sie zakochać,że mozesz być co najwyzej koleżanką