Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boję się wojny

Polecane posty

Gość gość

Na poważnie to nie żadne głupie prowo. Boję się ,że wlasnie zaczyna się 3 wojna św. Ostatnio nie ma dnia żeby nie było na Świecie żadnej tragedii czasami w ciagu dnia po 2-3 razy coś się dzieje. Media nie mowia prawdy nie chca siać paniki, lepiej napisać, ze ktos mial problemy psychiczne.. Jeszcze na YT jest pełno filmikow odnosnie przepowiedni .. patrze na moj corkę i zastanawiam się co z nią bedzie ? Właściwie czego ta dzicz od nas chce? wybić nas, narzucić swoją kulturę , zając nasze domy ? Ja powoli wpadam w panikę , strasznie się boję też tak macie? czy ja przesadzam ?

Gość gość
tak bedzie. dlatego mowilam wam, ze rodzenie dzieci w tych czasach to skazywanie ich na 50/50 - wojne, bide, smierc

Gość gość
Jak tak dalej pojdzie za 10 lat nasze corki będą chodzić w Burkach a Meczety będą na każdym kroku.

Gość gość
dlatego nie rodze

Gość gość
Mozemy podziekowac za to Makreli :-(

Gość Szatan®
Wojny nie będzie mam sprawdzone informacje ;-)

Gość gość
Na granicach czy nawet na morzu ustawia sie armaty wodne,dzwiekowe,gazow,drut kolczasty i zolnierzy.i nie ma uchodzcow w eeuropie.mozna pomagac dajac im zywnosc,leki,ubrania ale oni zostaja u siebie.teraz zaczyna sie syf.

Gość Bóg®
jak zwykle klamiesz :P

Gość gość
Najwazniejsze jest bezpieczenstwo mojej rodziny.dlaczego mamy pomagac innych kosztem bezpieczenstwa wlasnego i najblizszych?moj dom jest najwazniejszy..mam gdzies wszystkich innych.

Gość gość
Typowa polska kobieta egoistka :) W*********j do obozu jako pierwsza

Gość gość
wojna już jest,myślicie że ta fala nienawiści i ogłupienia religijnego tak po prostu się rozpłynie ? światu szkodzi masoneria niewolnictwo i religijny odlot ,co jakiś czas jest wojna ,ta jest jedną z ważniejszych ,to walka o nowy świat ,muszą upaść dwie główne zatęchłe wylęgarnie ,

Gość gość
Co mnie obchodzi inne panstwo?!mam wlasny kraj i jeden mi wystarczy.kto ty jestes?polak maly.jaki znak twoj?orzel bialy...

tylko dlaczego naszym kosztem, zreszta zycie jest generalnie o kant grubej dvpy stłuc ..czy woja czy pokoj to jest jeden chvj

Gość gość
Zobaczcie jak sie zachowuja sie pielgrzymi na SDM?!!to sa normalni ludzie.przyjechali z calego swiata.i co?tak wyglada normalnosc i dobro.tak sie zachowuja goscie.szanuja tych ktorzy ich przyjmuja.a ci uchodzcy muzulmanscy?!!macie porownanie.

Gość gość
Zycie jest o kant d**y ale to nasza wlasna dupa nasze zycie i nasz kant!!!wole wlasny syf i wlasne problemy.won dla zdziczalych i chorych psychicznie debili.

Gość gość
Gdyby nie USA to ten świat już by nie istniał. Amerykanie trzymają za ryj tych muzułmanskich bandytów na całe szczęście. Oby tak dalej.

Gość DLV
15:20 - Jankesi i żydzi stworzyli islamskich bandytów, celowo idiotko... Bin Laden był amerykaninem, agentem CIA, naprawdę nazywał się TIM OSMAN i zmarł w 2001, przed atakami na WTC... Kalif/szef isis Abu Baqr Al Baghdadi to żyd, agent mossadu i nazywa się SHIMON ELLIOT. Wszystko do sprawdzenia w necie... Jankesi r*******i północną Afrykę i bliski wschód, żeby specjalnie poprzez napływ semitów zniszczyć Europę...

Gość gość typowy janusz
to co teraz bedzie ?

A do wojny podżega międzynarodowe żydostwo, bo to sprzyja ich interesom. Żydzi chcą wymieszania ras w Europie i zubożenia Europy, aby powstał jeden globalny naród - goji niewolników. Za kilkadziesiąt lat nie będzie miał kto na Żydów pracować, bo największy przyrost naturalny jest wśród ultraortodoksów, któzy twierdzą, że muszą studiować talmud, więc nie mają czasu na pracę...

Gość gość
Dla naszych rodzimych bandytow,mordercow,co siedza w wiezieniach jest szansa ze sie nawroca.nie wszyscy ale sa przypadki,ze sie zmieniaja na dobrych ludzi.ale tamci to psychole.dlanich dobro to to zginac w zamachu bo wtedy pojda do raju.ich sie nie zmieni,jedeny sposob to wygonic kazdego u ktorego wystepuje najmniejsze podejrzenie.nie cackac sie.wiezienia i tortury.olac prawq czlowieka.ekstradycje albo dozywotni wiezienia w izolatkach.