Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myślicie o Macierewiczu?

Polecane posty

Gość gość

Wasze zdanie na temat tego polityka, Ministra Obrony Narodowej

Gość gość
Mam dylemat:czasem mysle ze to świr a czasem ze bolszewicki sabotazysta i agent!Napewno d**ek i szkodnik!

Gość gość
ja myślę, że to świr, ale wszyscy prawacy nie do końca sa normalni.

Gość gość
popieram

Gość gość
na poczatku zaznacze ze nie jestem zwolenniczka PISu, a teraz moja opinia. Mysle ze facet jest bardzo inteligentny ale media kreuja go na wariata i jakiegos nawiedzonego pieniacza. Fakt, ze mial "wyskoki" ktorych absolutnie nie pochwalam, ale ogolnie uwazam ze facet ma leb na karku. No ale zeby dojsc do takiego wniosku trzeba ogladac coswiecej niz tvn i czytac cos poza wyborcza :)

Gość gość
Oswiec nas tą inteligencją Macierewicza,proszę. A jego ostatni "genialny" pomysł, żeby odczytywać tzw. Apel smoleński przy każdej uroczystośc***aństwowej, bije na głowę wszystko

Gość gość
Ja również uważam ,że jest inteligentny i do tego jest prawdziwym patriotą.

Gość gość
15.22 co oznacza bycie prawdziwym patriotą?Wiara w sekte smolenską,obrazanie innych i machanie krzyzem???Antek to minister specjalnej troski!!!!!!Nie tylko oglądam TVN.

Gość gość
Jaka sekta smoleńska, a co powiesz na to, że orędzie na temat katastrofy było napisane i wrzucone do internetu przed katastrofą?

Gość gość
Ooo i już mamy pierwszego orędownikA teorii o zamachu

Gość gość
Ja tam w zaden zamach smolenski nie wierze. A Antoni to tak różnie,raz dobrze gada a raz jak porąbany. Zeby nie smolensk to by byl moze i dobrym politykiem,ale katastrofa,aha zamach przeslaniu mu wszystko.

Gość dobra zmiana
inteligentny debil :D

Gość gość
debil, psychol, dewiant spiskowy szkodzi tylko naszemu krajowi, ma w oczach coś z jeziora. Takie ładne? nie, zamulone.

Gość gość
Ale tu jest duzo czytelniczek lisweeka i wyborczej ...

Gość gość
Nadaje się na ministra ale w psychiatryku. Miałby kolegę Napoleona i Cezara. Pasowałby jak ulał.

Gość gość
moim zdaniem ten człowiek jest inteligentny, tylko media robią z niego idiotę i świra. Widziałam go w niedzielę na mszy na Żoliborzu w Warszawie. Ogólnie to on przecież wytłumaczył się w programie Minęła Dwudziesta wczoraj, że to dezinformacja i on nie chciał by zawsze ta lista, ten apel, były odczytywane, tylko przy uroczystościach związanych z martyrologią itd.

Gość gość
Co ma apel smoleński do rocznicy Powstania????? W ogole nie powinna miec miejsca taka chora dyskusja!Może niedługo świętego Kaczyńskiego będą chcieli zrobić, bo według swojego chorego brata zginął w służbie ojczyzny?!

Gość gość
Uważam ze to co zrobił żyjącym Powstańcom to podłość bezbrzeżna , starych ludzi poniżył, zaszantażował i wymusił aby na równi traktować tych którzy ginęli paleni żywcem,na barykadach, w syfie totalnym, gdzie niemieccy kryminaliści gwałcili i zabijali , nie poddawali sie przez dwa miesiące, umierali im wszyscy wokół i tym ludziom stawia znak równości z tymi którzy siedząc w wygodnych fotelach, pili poranna kawę, byli spokojni o swoją rodzine , wykonywali swoją prace za która dostawali wynagrodzenie i po prostu rozwalili samolot w którym lecieli, to dla niego jest to samo?w którym miejscu on jest ogarnięty ? Przecież to potwór tak traktować ludzi, odebrać im ich dzień , ze tez nie jest mu wstyd.

Gość gość
psychol, strach,ze ktos takie jest ministrem obrony narodowej

Gość gość
tylko przy uroczystościach związanych z martyrologią itd. x co za absurdy... to dlaczego nei odczytywać przy każdej uroczystości listy ludzi zagazowanych czy pomordowanych w obozach koncentracyjnych? Można zawsze uczcic minuta ciszy wszystkie ofiary , bez wymieniania nazwisk