Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dziewczyna z 4 dziecmi co maja 3 ojscow ma szanse na milosc

Polecane posty

Gość gość

szczescie i kogos?

Gość gość
Ma juz tego "szczescia" tyle, ze widac, ze nie ma pojecia jak je znalezc. Bez pomocy psychologia nie da rady.

Gość gość
Dno, po prostu dno i wodorosty i nie "dziewczyna", a przechodzony worek na sperme i inkubator w jednym

Gość gość
hehe, ja znam taką jedną co ma 5 dzieci z 4 facetami :D :D dokładnie jak ktoś wyżej pisał - wór na spermę

Gość gość
Nie wiem jak można się zeszmacic do tego stopnia- jaki to wstyd dla tych biednych dzieci, bo taka mamusia-latawiec i tak ma wszystko w dupie

Gość gość
Nie Ty skretyniała idiotko. Nie masz szansy na miłość. I lepiej dla Ciebie i tych dzieci, które masz żebyś się już nie zakochiwała może?! Ja pier/dole kur/wa mać! Jakbym miała taką córkę - kur/wę to bym ją wysłała na drugi koniec świata :o

Gość gość
Czy na miłość to nie wiem, ale zdecydowanie ma szansę na 5 dziecko i 4 ojca, bo widać dziewczyna ma pecha do antykoncepcji.

Gość gość
Autorka debilka. znam dziewczyne ktora ma 4 kazde z innym. Dno. Teraz ma nastepnego faceta, siedzi z nim za granica a dzieci dala tatusiom i swoim siostrom bo nie ma czasu sie nimi zajmowac w holandii. Brak slow do takich ludzk to akurat jest patollgia.

Gość gość
ma szanse , na milosc francuska i grecka ;)