Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamil1992

Dylemat z dziewicą

Polecane posty

Gość Kamil1992

Jesteśmy z dziewczyną razem 3 lata, ja 24, ona 20, bardzo się kochamy i bardzo sobie ufamy, ale pod kątem seksualnym jesteśmy średnio dobrani. Ja do tej pory miałem około 20 partnerek seksualnych, w tym kilka związków, najdłuższy do tej pory trwał rok, więc obycie z tematem miałem już, za to moja mała Madzia nie. Jetem jej pierwszym partnerem seksualnym, ale w niczym jej nie przeszkadzało moje doświadczenie łóżkowe. W tym roku zaczęliśmy żartować sobie, że musimy jej znaleźć kogoś do 'bzykania', mimo tego ze wiemy że nie ma szans na 3cią osobę między nami, często sobie żartowaliśmy na ten temat(chociaż widziałem że ją to bardzo podnieca), głównie to ja te teksty mówiłem, potem to ona mnie prowokowała że na kogoś skoczy. Jak zaczęło się robić ciepło zaczęła chodzić bez majtek i mastrubowała się w miejscach publicznych fantazjując o seksie z innym. 6 tygodni temu wyjechała do hiszpanii do pracy i się zaczęły.. non stop teksty o tym, że jej k****a brakuje i ją cipka cały czas swędzi, a tylu przystojnych facetów wokół.. Czy tym sposobem dając jej wolną rękę odnośnie fantazji, zrobiłem z niej zdzire? Zdzire z dziewicy...?

Gość gość
Powinieneś rozumieć, że jeżeli stymulujesz dziewczynę do ekspresji seksualnej, to powinieneś się spodziewać z jej strony coraz większej wylewności seksualnej. To normalne.

Gość gość
Moja dziewczyna cnotę chciała stracić ze mną ale zaraz przy rozdziewiczeniu by ją zerżnęło dwoje kolegów. Tak się stało. Podczas rozdziewiczenia się tak podnieciła i emocje spowodowaly że dostała przy drugim koledze okres. Ale mówiła że wspaniale się czuje i chciała to powtórzyć lecz zabroniłem. Wiem że na boku mnie nie zdradzi bo zawsze jesteśmy razem nawet w pracy.

Gość Ala_wmgdt
Wow co za dno moralne... Żadnego bym z was nie chciała, Pier Giorgio Frassati to dopiero mężczyzna a nie wy...

Gość Kamil1992
Ja p*****le... jak można dać kolegom w*****ać swoją dziewczynę? wszyscy w domu zdrowi?

Gość Kamil1992
co do ekspansji Magdy... W życiu bym nie powiedział, że może tak się stać.. Spokojna, cicha, dobrze ucząca się dziewczyna i nagle podnieca ją chodzenie bez majtek, a teraz takie teksty... Dzisiaj się mnie zapytała czy pozwoliłbym jej na jeden numerek z jakimś facetem, bo jest bardzo ciekawa, że to sam seks bez uczuć.. Świat mi się kończy -,- Można pisać w takich sprawach na żarty?

Gość gość
Każda d***** była kiedyś dziewicą, mój drogi chłopcze. Ona jest za granicą, nie jesteś w stanie jej kontrolować, sąd wiesz co robi i z kim?

Gość Kamil1992
czyli co miałbym jej pozwolić na to?

Gość gość
Czyli już to dawno zrobiła. A Ty się możesz co najwyżej z nią rozstać i tyle. Albo bokiem w drzwi wchodzić, bo inaczej się na własnych rogach zawiesisz. Swoją drogą, ładną kurwą trzeba być, żeby wyjść bez majtek z domu.

Gość Kamil1992
Nie jest kurwą, ale lubiała w krótkiej sukience wychodzić bez majtek.. Robiła tak w 95% przypadków przy mnie no ale.. Czas pokaże co będzie mam nadzieje, ze nie zrobiła nic głupiego

Gość Kamil1992
No bo patrząc na to, że miała tylko mnie do łóżka to można by rzec że jest dziewicą. Co do rozwoju sytuacji, mówiła że żadnej sytuacji nie było, mimo że swędzi ją cipka i bardzo chciałaby się nabić na jakiegoś penisa. Osobiście jej w to wierze, bo nie jest pustą dziewczyną i liczę, że mi po cichu rogów nie dorobi przez następne 2-3 miesiące.

Gość gość
"Moja dziewczyna cnotę chciała stracić ze mną ale zaraz przy rozdziewiczeniu by ją zerżnęło dwoje kolegów. Tak się stało" Po tym zdaniu od razu widać że z ciebie zwykły pryszczaty troll onanista. Żadna dziewczyna nie marzy aby stracić contę z dwoma obcymi facetami i żaden chlopak by na coś takiego pozwolił. Są trójkąty czy pary typu cucklod ale to w zwiazach trwajacych a nie przy stracie cnoty. A co do tematu to miałem taką sytuację że kolega rozdziewiczył dziewczynę z która był kilka miesięcy, ale po tym zdarzeniu szybko się rozstali. Ogólnie ta dziewczyna bardzo się zmieiła. Tak jakby ten seks nią zawładną bo od razu zaczęła go zdradzać z kim popadnie. Potem miała kilku facetów dosłownie co kilka miesięcy ale z żadnym nie wytrwała bo każdego ciągle zdradzała. Ciekaw jestem co się z nią dzieje bo to było kilka lat temu, ale pierwszy raz widziałem aby młoda dziewczyna po pierwszym razie tak poszła w tango.

Gość gość
Troll onanista to autor i tyle w temacie