Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem po analu

Polecane posty

Gość gość

od dwóch lat uprawiam seks analny, raz na jakiś czas, nigdy nic mi nie dolegało, ale po ostatnim razie od dwóch dni zauważyłam żółtą wydzielinę na bieliźnie, to chyba ropa, najpierw myślałam, że to upławy, ale okazało się że pochodzi z o***tu, brzydko pachnie i często muszę się tam przemywać, dziś od południa cholernie mnie swędzi pupa, nie wiem co mam robić, do lekarza nie chcę iść, bo się wstydzę, czy ktoś miał podobnie i czy to moze być faktycznie od seksu analnego?

Gość gość
Jak to tylko jakiś stan zapalny to powinna pomóc maść lub czopki na hemoroidy ale jak to coś poważniejszego to do lekarza

Gość gość
Za nic nie pójdę do lekarza, jak się wyda, że to od analu to spalę się ze wstydu

Gość gość
To po co pchasz pale w dupe jak się tego wstydzisz

Gość gość
bo lubię, ale to chyba nie jest powód do dumy

Gość gość
w dodatku mieszkam w małej miejscowości, jak to będzie wyglądać jak pójdę do lekarza i się wyda od czego to mam, to zaraz pół miasta się dowie, u nas każdy się zna

Gość gość
Moim zdaniem czopki na homoroidy powinny pomóc .

Gość gość
co za debilka

Gość gość
Miało być hemoroidy

Gość gość
no ale maść będę musiała zamówić przez internet, więc kilka dni sobie pewnie na nią poczekam zanim przyjdzie. Znacie jakieś domowe sposoby ?

Gość gość
Nie możesz iść po prostu do apteki kiedyś miałam problemy z hemoroidami i bez krempacji kupowałam w aptece i pamietam farmaceutka pytała czy swędzi czy boli i w zależności od tego dawała mi maść lub czopki, a z domowych sposobów to nie wiem może rumianek choć uważam że jest za słaby na tą dolegliwość, acha kiedyś spryskiwałam czeresnie i nabawiłam się egzemy i własnie maść na egzeme idealnie nadawała się na podrażnienia o***tu.

Gość gość
Nie pójdę do apteki, możecie się śmiać, ale spaliłabym się ze wstydu!! poza tym zawsze może być w aptece ktoś kto mnie zna i będzie mi głupio później

Gość gość
kup sobie czopki jakies na stany zapalne i tyle

Gość gość
Kup w aptece czopki z propolisu, żółta wydzielina może wskazywać na stan zapalny a na to same czopki przeciw hemoroidom nie pomogą. Dodatkowo nagmanganian potasu rozpuść w szklance przegotowanej wody i z wacików do przemywania twarzy tych okrągłych rób sobie okłady z tego roztworu. Wyciskaj nadmiar płynu z wacika i wsuwaj miedzy pośladki, normalnie mozna to nosic, nie wypadnie. Zapomnij o stringach, zwykłe bawełniane majtki na tyłek.

Gość gość
dzięki za radę, ja próbowałam to przemywać spirytusem ale strasznie piekło i w dodatku zrobił się czerwony piekący placek między półdupkami, a w sobotę przyjeżdza do mnie mój misio i muszę byc już wyleczona

Gość gość
ludzie są gorsi od zwierząt. nawet psy nie ruchają się w dupę 🖐️

Gość gość
Cha cha cha, do póki nie wyleczysz odbytu doradzam wszczemięźliwość

Gość gość
kur..., co za idiotka :o ****ać się nie wstydzisz, ale do lekarza już tak? Poinformuję cię zatem, że żadne czopki na hemoroidy nie pomogą. Podziękuj partnerowi za wenerę; najprawdopodobniej własnie przywlókł ci rzeżączkę. Rzecz nie śmiertelna, powszechna w miarę i uleczalna, ale nie lekami bez recepty. I gwarantuję ci, że wenerolog nie takie rzeczy widział.

Gość gość
pytanie kogo jeszcze wali Misio że taką francę przywlókł :D