Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przedmiot sam spadł. Przydarzyło Wam się coś takiego?

Polecane posty

Gość gość

Dziś w nocy się obudziłam i za chwile z polki spadła paczka z płatkami kosmetycznym i. Nie wykonałam nawet żadnego ruchu. Od zawsze tam stała i od tygodnia chyba nieruszana. Do tego poleciała w bok. Zupełnie nie tak jak powinna lecieć jakby spadła z osunięcia czy cos. Polka się nie przechyliła ani nic. Nie miałam tez otwartego okna. Rano ja podnioslam i wsadzilam głębiej. Spadła znowu jak byłam w pokoju. Nie wiem o co chodzi. Podobno wrodzy to nieszczęście. Macie jakieś racjolanle wytlumaczenie.? Przydarzyło się wam cost takiego ?

jak to wróży nieszczęście:D jak Ty umrzesz i nie będziesz mogła przejść to będzie Ci miło jak ktoś tak powie o Twoich figlach?:O

Gość gość
Mi na szczęście nie, ale wierze Ci na słowo. Miałam koleżankę, której same otwierały się drzwi w pokoju i słychać było kroki koło łóżka, musiała wzywać egzorcystę,ale wszytko z jej winy, bo wywoływała duchy i wróżyła.

Gość gość
To się nazywa grawitacja :D

Gość gość
Duchy!

Gość gość
To się nazywa grawitacja smiech.gif X grawitacja raczej działa z góry na dół a nie z prawej na lewo, ja jak sobie poukładam rzeczy na półce to się nie przesuwają same.

Gość gość
To się nazywa tarcie :D

Gość Mikołaj       Kopernik
Ziemia się kręci z prędkością 107 tys. km/h i to dlatego. Pewnie mocniej zarzuciło.

Gość gość
To dziwne, a czy była jakaś poświata?

Gość gość
Nie nic takiego nie było. Żadnej poświaty. Nikt mi ostatnio w rodzinie nie umarł. Nie wiem czemu. Ostatnio zgadalam się z babcia o mężu jej siostry który 49 lat temu się powiesił. Ale ja mam 20 parę lat wiec nawet go nie znalam. Zresztą jak pomyślał ze cos nie tak to w myślach przelecialam ze ostatnio jego wspomnialam od tak zapytać babci jaki był. Ale to nie możliwe , nie raz gada sie o zmarlych przeciez. Ciociach wujkach znajomych itd. Na codzien tez sie tak robi i robi to prawi kazdy. Czasem po prostu ot tak sie wspomnie cos. . Zreszta to moze w Na prawdę nie wiem co robić. Trochę się boje a treoche myślę ze chyba zglupialam i cos wymyslam.