Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niewidzialna dla młodych mężczyzn

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem czemu tak jest, ale zauważyłam, że zwracają na mnie uwagę wyłącznie dojrzali panowie. Rówieśnicy, młodsi i trochę starsi za to zdają się mnie nie dostrzegać. Nie wiem w czym tkwi problem - dla wszystkich jestem tak samo miła i otwarta, a jednak z jakiegoś powodu tylko mężczyźni po 40 i 50 mnie zauważają.

Gość gość
Staro wyglądasz albo jesteś brzydka.

Gość gość
Nie obraz sie ale jesteś brzydka po prostu.

Gość gość
Jeżeli to nie prowo to możesz mi podeslac zdjecie i szczerze ocenie. Napewno nie rozesle ich nigdzie

Gość gość
Trudno mi powiedzieć. Kompletnie nie umiem ocenić swojego wyglądu. Widzę tylko, że starsi non stop mnie adorują, czego nie mogę powiedzieć o tych młodych.

Gość gość
To nie jest prowo, tylko szczery opis sytuacji. Zdjęć nie chcę wysyłać, ponieważ mogą być wykorzystane w złych celach.

Nie wiem co teraz nastolatkowie mają w głowach i jakie upodobania. Może jesteś za mało rozrywkowa? Za "grzeczna"? Jak mi ktoś niedawno powiedział "trzeba się lansować". Heh

Gość gość
jak byłam w liceum to też na mnie lecieli starsi faceci, czasem nawet naprawde stare dziady. Jak miałam 35 lat, to nagle zaczeli mnie adorować dużo młodsi ode mnie.

Gość gość
Zdjęcie to nie dowód wyślij ocenię Cię sprawiedliwie.

Gość gość
Jestem dość spokojną,introwertyczną osobą. Zawsze byłam dość poważna i jakby starsza duchem. Zdecydowanie łatwiej nawiązuję kontakty z osobami starszymi ode mnie, natomiast z tymi w podobnym wieku jakoś mi trudniej.

Gość Mesmerize
Też tak miałam, jak byłam nieatrakcyjna. Miałam trochę więcej ciała, dla młodszych facetów byłam za gruba, starsi lubią mieć za co chwycić. Nie mogłam się ogonić od takich 20 i więcej lat starszych. Jak schudłam, zaczęłam się fajnie i seksownie ubierać, to mam powodzenie u chłopców o 10 lat młodszych. A u rówieśników jak nie miałam, tak nie mam.

Gość gość
Pewnie masz nadwagę

Gość gość
Mam lekką nadwagę, ale czy to rzeczywiście powód, by mnie odrzucać?

Gość Mesmerize
Po prostu nie jesteś dla nich atrakcyjna i tyle. Mają prawo wybierać te, które im się podobają. Jak my wszyscy.

Gość gość
Nie chce wysłać zdjęcia bo internet by tego nie wytrzymał :D

Co Wy macie z Tą nadwagą? Przyczynę znasz, sama ją napisałaś: "Zawsze byłam dość poważna i jakby starsza duchem" Młody facet chce rozrywki, poważna i starsza duchem jest dla niego za nudna. Takie czasy.

Gość gość
Ukrywasz że jesteś wolna albo gorzej udajesz że kogoś masz.

Gość gość
Przestańcie. Niektóre młode dziewczyny są brzydkie, a znajdują facetów w swoim wieku. Moim zdaniem chodzi bardziej o charakter autorki. Jest zbyt poważna dla chłopaków w jej wieku.

Gość żw24
Bo ci po 40 i 50 widzą w Tobie młode ciałko i są niewybredni ;/ Lekka nadwaga z pewnością Ciebie nie dyskwalifikuje ale w połączeniu z introwertyzmem będzie ciężko, bo większość chłopa jednak jest zdziebko nieśmiała i jak takiemu się spodobasz, to Twój introwertyzm nie ułatwi mu sprawy ;p Osobowości nie zmienisz ale spędzanie dużej ilości czasu w większych grupach (co Ciebie pewnie męczy) powinno wystarczyć ;p A jak zależy Ci na znacznym zwiększeniu atencji rówieśników a z pewnością nie staniesz się nagle przebojową trzpiotką, no to zmiana trybu życia na fit ^^ Za tym pójdzie wiele korzyści, dopaminka z aktywności i dotleniania się może znacznie poprawić Twoje życie ;) Ale na starszych (szczególnie znacznie starszych) to uważaj nie mówię, że to sami psychopaci, ale dlaczego w tym wieku nie są w udanych związkach tylko szukają młodych i niedoświadczonych? Generalnie jak kobieta nie wygląda jakoś przerażająco, to na 200% ma cichych adoratorów ^^ Powodzenia życzę ;p