Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 30 lat i nie mam dzieci. Wiesz dlaczego?

Polecane posty

Gość gość
ja nie mam dzieci, bo nie am partnera :O

Gość gość
Nie czytam bo mi kompletnie wisi żeby się komukolwiek tłumaczyć co-jak-i-dlaczego. Moje życie i moja prywatna sprawa a jak ktoś koniecznie pragnie dzieciaka to Domy Dziecka pękają w szwach. Niech zaadoptują a mnie dadzą żyć. Jestem pyskata i nie boję się nikomu przygadać jak ktoś się dopieprza w moje życie.

Gość gość
no fajne,fajne,czyli po prostu takie odpieprzcie się od innych :-) bo gówno wiecie,szkoda że innym potrzeba to powtarzać,tam tylko nie uwzględniono że sa takie co się cieszą a nie płaczą :-)

Gość gość
życie bez dzieci jest super !!!! nie udawajcie że nie macie takich podejrzeń ,siedząc po pachy w krzykach i płaczach i niewoli ,no macie ten uśmiech ok,ale ja wolę uśmiech kogoś z fiutkiem ,dziękuje ,napisałam to dla tych którzy myślą że wszystkie płaczą,ja skaczę z radości że się opamiętałam ,gdy miałam 20 lat a potem to już byłam zafascynowana czymś innym

Gość gość
a dla mnie zycie z dziecmi jest super! mam jedno dziecko, wlasnie staram się o drugie, kto wie może kiedyś będzie i trzecie.

Gość gość
straszna wscieklizna macicy... ja nie wiem, mam 32 lata i jakos nikt mnie o dzieci nie pyta, wy mieszkacie na wsi czy co?