Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DLV

Czy chcecie, żeby wasze dzieci, wnuki były niewolnikami?

Polecane posty

Czy zdajecie sobie sprawę, że napływ muzułów ma na celu osłabienie i zubożenie Europy? Ma na celu powstanie nowego pokolenia gojów-mieszańców, dla których już nie będzie socjalu? I ma również na celu oczyszczenia terenów Syrii, Iraku, pod "EREC ISRAEL" (Wielki Izrael)... Wiecie, że wśród żydów najprężniej rozmnaża się grupa, która nie pracuje, a za kilkadziesiąt lat, bliski wschód będzie zamieszkały przez kilkadziesiąt milionów niepracujących żydów? Wtedy przyjdą do Europy i powiedzą: Jesteście synami nazistek i arabskich terrorystów, należą nam się odszkodowania...

Schizofreniczny Kwiatek - Bo to długi proces, przekształcenie ludzi w niewolników. Pierw trzeba wymieszać rasy, aby przyszłe pokolenia były bezwolnymi degeneratami...

Gość gość
Chciałabym mieć niewolnika i znęcać się nad nim z podtekstem sexualnym. Gwałcić go regularnie, przywiązywać tak żeby nie mógł uciec, dawać środki nasenne żeby był nieprzytomny, z satysfakcją patrzeć, jak jeszcze przed ich podaniem próbuje się uwolnić i szarpie się, ale nie może. To, połączone z masowaniem go po ptaku podnieca mnie najbardziej :p

23:19 - To nie ten temat, nie ten poziom, więc wypad...

Gość gość
A tak poza tym to zdrowy jesteś?

brokeninside87 - Ty nie będziesz miała dzieci, a jak będziesz, to nie przeżyją 5 roku życia, bo jesteś popierdółką genetyczną i jesteś wadliwa...

Gość dlv to hooj roochany w doope
Jak nie ten temat? Temat jest o niewolnictwie :p

brokeninside87 - Ty nie będziesz miała dzieci, a jak będziesz, to nie przeżyją 5 roku życia, bo jesteś popierdółką genetyczną i jesteś wadliwa... x phi, po czym wnosisz? jestem pięknym, mądrym tygrysem z najlepszego sortu.

23:24 - to nie temat o chorych fantazjach erotycznych jakiś indywiduów, tylko o przyszłości. A tytuł tematu ma charakter pytania retorycznego...

brokeninside87-Właśnie ten tygrys u ciebie mnie w*****a...

Gość dlv to hooj roochany w doope
...kijem od miotły jego własnego starego :D X Ach tak? :D

brokeninside87-Właśnie ten tygrys u ciebie mnie w*****a... x nie rozumiem, tygrys to piękno i siła, waleczność i czułość zarazem:) czemu mnie dyskryminujesz gatunkowo:(

Gość gość
A ja się zgadzam z Broken :) X Tak btw, ostatnio śnił mi się mały niebieski tygrysek, którego wzięłam do domu :)

A ja się zgadzam z Broken usmiech.gif x :) witam tygrysistkę. Tak btw, ostatnio śnił mi się mały niebieski tygrysek, którego wzięłam do domu usmiech.gif x jaki piękny sen:) niebieski tygrysek z błękitną, książęcą krwią:)

Gość gość
Był malutki, miał błękitną sierść która mieniła się w słońcu tak jak np koliber, przyszedł do mnie na balkon(parter) i dopominał się o otwarcie drzwi :)

23:29 - Praca jest naturalnym skutkiem faktu, że nic nie przychodzi za darmo, wszystko trzeba wypracować... Sęk w tym, że pośrednicy zawyżają cenę.... To nie jest takie niewolnictwo. Odnosić się do reklam możesz, albo nie. Człowiek zawsze jest zależny od okoliczności, takich, a nie innych... Ale masz wolność. Socjalistyczne rządy tę wolność rugują, jak mogą, ale nadal masz wrażenie, że twoja kasa należy do ciebie... Ja mówię o takim stanie, gdzie będzie grupa ludzi, pracujących fizycznie, z zamkniętą furtką do wyższego wykształcenia, których owoce pracy będą płynąć w jedną stronę... A mieszanie ras ma ogromne znaczenie, jako, że wartość jednostki zależy od jej czystości rasowej, jak zauważył już francuski hrabia i dyplomata Arthur Joseph de Gobineau...