Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci uważają takie kobiety za fajne ?

Polecane posty

Gość gość

Takie które zgadzają się na wszystko bez własnego zdania. Chodzi tylko o dowartosciowaanie czy co innego ? Zdanie pan nie jest ważne ;)

Gość gość
Bo szybko ida do wyra to sa fajne Daja dooopy latwo wiec wola takie niz ubiegac sie o te skromne

Gość gość
Bo takie są kobiece i delikatne. Każdy ma swoje zdanie. Tylko że ten rodzaj kobiet nie afiszuje się ze swoimi poglądami bo woli słuchać innych, co dla obcych może wyglądać tak jakby swojego dania nie miały. Takie kobiety są bardzo bystre bo dzięki takiemu zachowaniu nikt kto nie jest wystarczająco blisko nich nic o nich nie wie. Są obserwatorkami otoczenia ale otoczenie nic o nich nie wie, a agresywne kobiety mają je za niemoty. Taka kobieta jest reprezentatywna i nie propaguje radykalnie feministycznych poglądów. Kwintesencja subtelności.

Gość Panna lekkich obyczajów
Nie wszyscy faceci uważają takie kobiety za fajne. Są też tacy, co lubią przeciwieństwa i takie babki ich wręcz drażnią. Różnie to bywa.

Gość gość
Buhaha j/e/b/ł/a/m

Gość gość
01:44 j/e/b/ł/a/m

Gość gość
1.44 z ust mi to wyjąłes !

Gość gość
Kobiece w czym? Kobiecość to sposób bycia ogólnie, gracja a nie tylko jedna cecha -milcząca owca

Gość gość
ja jestem taka jak z opisu z 1 : 44. Mam własne zdanie ale nie afiszuje sie z nim. Gdy ktoś uważa milczenie za oznakę bycia kimś głupszym to ma ograniczone pojmowanie świata.

Gość gość
Ja też jestem taka. Mam własne zdanie ale zostawiam je dla siebie. Robię swoje swoje w ciszy nie lubię kłótni zarozumialstwa chamstwa

Gość gość
lepiej, aby na wszystko się zgadzała aniżeli miała prowadzić babskie gierki.