Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

pieprzyki laser

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

mam dylemat,od zawsze moja buzie i cale cialo "zdobia" pieprzyki,sa i plaskie i wystajace,na twarzy mam ich naprawde sporo i moj syn dostal w spadku po mnie te pieprzyki,sa na calej buzi i w koncu na jesien zdecydowalam sie usunac sobie z twarzy czesc z nich (te plaskie) laserowo,bylam juz u dermatologa ,nie sa grozne,usune 'ze wzgledow kosmetycznych",synowi tez chce usunac 2 duze z buzi ,bo on sam chce(ma 8 lat),mowi ze koledzy nabijaja sie z niego,boje sie czy zostanie blizna?czy ktos usuwal mial podobny przypadek i moze wypowiedziec sie na ten temat?z gory dziekuje

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Jak masz mo偶liwo艣膰 usun膮膰 laserem na fundusz zdrowia to si臋 nawet nie zastanawiaj. Ja usuwa艂am za kase i jestem mega szcz臋sliwa, 偶e ju偶 nie mam tych znak贸w szczeg贸lnych na twarzy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
hej,chce prywatnie usunac tylko wciaz mam dylematy czy nie zostanie blizna,mozesz mi szczegolowo napisac jak wygladal zabieg i kto go wykonywal?no i jaki efekt ,domyslam sie ze blizny nie ma

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pocz膮tkowo wydawa艂o si臋, 偶e jednak b臋dzie blizna ale teraz po 4 tygodniach s膮 ju偶 tylko lekko r贸偶owe plamki i sk贸ra coraz r贸wniejsza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zabieg wykonywa艂am w klinice urody. Nic nie bola艂o bo doktor da艂 pod ka偶de znamie zastrzyk znieczulaj膮cy. Trzeba by艂o nie otwiera膰 oczu na wszelki wypadek bo laser przy twarzy. Chyba z 10 minut to trwa艂o i wysz艂am z dwoma plasterkami. Ale pi臋膰 st贸w tam zostawi艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a mialas plaskie pieprzyki?ja jak ja ,ale boje sie ze u syna beda blizny ,bo on jeszcze rosnie,ale dalas mi nadzieje:) czy to byl chirurg plastyk ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W艂a艣ciwie powinnam zap艂acic 300 z艂 za jedno wypuk艂e znami臋. Mina mi zrzed艂a i postanowi艂am(g艂o艣no to powiedzia艂am) usuwa膰 na raty czyli po jednym. Ale le偶膮c ju偶 na stole b膮kn臋艂am , 偶e spodziewa艂am si臋 zmie艣ci膰 w pi臋ciu st贸wkach za oba i o dziwo doktorek powiedzia艂, 偶e nie ma sprawy zrobi oba za 500 :) ale by艂am hepi:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
duzo ludzi mi odradza usuwanie wlasnie ze wzgledu na te blizny ktore moga zostac i boje sie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak, to by艂 chirurg plastyk z 20-letnim do艣wiadczeniem. U dziecka to jeszcze bardziej jest szansa, 偶e 艣ladu nie b臋dzie bo cia艂ko m艂ode. Ale chyba dermatolog powinien Ci臋 poinformowac jak to jest z dzieckiem przy takich zabiegach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
czyli plaskich nie mialas?fajnie ze wszystko poszlo ok u Ciebie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a w jakim miescie usuwalas?ja tez chce u chirurga plastyka bo to jednak twarz,czytalam w necie i opinie sa podzielone,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja mia艂am takie wypuk艂e, w dodatku ciemne bo to by艂y kiedy艣 zwyk艂e pieprzyki na sk贸rze. Z czasem si臋 uwypukli艂y i stercza艂y takie kulki:-o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
acha,ja chce usunac same plaskie,te wypukle mi nie przeszkadzaja jakos ,wkurzaja mnie plaskie ,wygladamy jak biedronki:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Usuwa艂am we Wroc艂awiu przy ul. Jaracza 75, wygooglaj sobie:) mo偶na p艂aci膰 kart膮, bardzo pozytywnie odebra艂am t臋 klinik臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kurcze,wiesz ze ja tez tam dzwonilam:D to jest ctl?z nieba mi spadlas...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a jak sie nazywal doktor..tez bym chciala u niego jak tak polecasz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
do wrocka mam najblizej,a jak sie nazywal ten lekarz,tez chce do niego jak polecasz...dlugo czekalas na zabieg,tzn ile minelo od rejestracji do zabiegu?ja ciagle "walcze" z soba

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
hej hej kolezanko odezwij sie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
podnosze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
czy ktos jeszcze ma doswiadczenie w tej kwestii?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
podnosze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
szkoda ze juz nikt nie ma doswiadczenia w tej kwestii

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Cze艣膰! widz臋, 偶e jeszcze mia艂a艣 pytania a ja musia艂am zmyka膰. Nie pami臋tam jak si臋 nazywa艂 ten doktor ale na ich stronie netowej on figuruje. Taki dobrze zbudowany przy ko艣ci , starszy pan. Terminy s膮 kilkudniowe i takie jakie Ci pasuj膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ciekawe czy autorka ju偶 si臋 zdecydowa艂a?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dziekuje ze odezwalas sie,jestem poki co zdecydowana 50na 50,do jesieni jeszcze jest czas bo wtedy chce isc na ten laser,martwie sie tylko ze beda blizny ,taka juz jestem pesymistka,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Chyba robilas u dr Koltowskiego zalozyciela ctl,czytalam wiele pozytywnych opinii o nim,szkoda ze nikt nie mial doswiadczenia z pieprzykami plaskimi i ich likwidacja z buzi,chetnie bym poznala tez opinie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to ja, rozm贸wczyni z wczoraj pieprza p艂askiego mam w dolnej cz臋艣ci plec贸w, by艂am u chirurg na nfz powiedzia艂, 偶e najlepiej go wyci膮膰 skalpelem. By艂am bowiem u niego jesieni膮 wypala膰 pr膮dem stercz膮ce pieprzyki z karku i plec贸w a jeden by艂 dosyc spory taki jakby placek 1cm na kt贸rym wisia艂a jeszcze kulka . Na twarzy nie chcia艂 mi nic zrobi膰馃槶bo nie chcia艂 bra膰 odpowiedzialno艣ci za blizny. Teraz widz臋, 偶e po koagulacji pr膮dem nie ma 艣ladu, 偶adnych blizn. Id膮c robi膰 prywatnie te z twarzy sz艂am z my艣l膮, 偶e wol臋 nawet niewielkie blizny ni偶 te stercz膮ce wyrostki:-o i jest ok.czego i Tobie 偶ycz臋:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
fajnie ze odezwalas sie znow,to znaczy ze tego plaskiego tez mialas wypalanego laserem?bo nie zrozumialam dokladnie,wlasnie najbardziej sie boje blizn,bo kazdy mi odradza ze wzgl wlasnie na nie a ja czuje determinacje bo tak jak piszesz wole miec mala kreske blizne niz pieprze,tylko u malego boje sie ze w razie "w" ta blizna bedzie rosla wraz z nim:( mi to tam juz obojetne:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
acha, powiem Ci jeszcze, 偶e gdyby艣 mia艂a skierowanie od rodzinnego to mo偶na i艣膰 do Poradni Chirurgii Plastycznej w Klinice Dermatologii na ul Cha艂ubi艅skiego 1 we Wroc艂awiu. Tam robi膮 laserem, skalpelem, pr膮dem w zale偶no艣ci od potrzeby. I pono膰 robi膮 to artystycznie i za darmo. Tylko terminy dalekie. Ale nawet nie sprawdzi艂am jakie i polecia艂am do tego prywatnego bo jad臋 na wakacje i chcia艂am by膰 艂adna szybko:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no ja nie wyobrazam sobie ciecia skalpelem:O wolalabym juz miec te pieprze niz ciecieale najwazniejsze dobrze czuc siewe wlasnej skorze:)

Udost臋pnij ten post