Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wieczór panieński w spa gdzie w poznaniu

Polecane posty

Gość gość

hej, za 2 tygodnie siostra ma panieński, będę jeszcze ja i nasze wspólne 2 przyjaciółki, chcemy we 4 iść zrelaksować się do spa a później na jakaś kolacje i drinki. Gdzie możemy iść? ktoś ma jakieś doświadczenia?

Gość mychamysza
www.spa1306.pl/pl zdecydowanie polecam, chłopak mnie tam zabrał na urodziny i byłam zachwycona... wiem że maja różne pakiety wiec pewnie coś dla siebie znajdziecie:)

Gość daga90210
A myślałaś o Termach? Mają tam nie tylko spa, więc widać, że znają się na rzeczy ^^ ja zwykle chodzę tam pływać, ale zdarzyło mi się być na masażu i wyszłam zachwycona, choć początkowo obolała :P ale podobno to dobrze :D z tego co widziałam na ich fb, to mają nawet różne pakiety, więc finansowo całkiem fajnie się na tym wyjdzie ^^

Gość gość
zgadzam sie z wypowiedzia mychamysza, spa13-6 oferuje wspaniałe masaże:) nie wiem jak z reszta zabiegów, ale mysle za na podobnym poziomie;)

Gość gość
i jak wieczór się udał? myślę że polecane już spa w termach maltańskich byłoby świetnym wyborem, jest na wysokim poziomie i ma świetny stosunek jakość vs cena:)

Gość gość
potwierdzam że spa w termach maltańskich jest najlepsze :) chodzę regularnie od roku i zawsze wychodzę zadowolona! panie z obsługi przemiłe i umieją doradzić jaki zabieg nam jest najbardziej potrzebny!

Gość gość
jeszcze nigdy nie byłam na wieczorze panienskim wiec nie umiem ocenić czy spa jest do tego dobrym miejscem, ale jesli chodzi o polecenie ogólnie spa, to podobnie jak poprzedniczki byłam bardzo zadowolona ze spa 1306 mieszcącego sie przy termach maltańskich, najlepsze w jakim do tej pory byłam.

Gość gość
podobnie jak chyba większość - jestem za spa 1306 :) widze że watek nieaktualny juz chyba , ale jak juz tu trafiłam to napisze moze przyda sie komus kto szuka fajnego spa. wieczór panienski udany :)??

Gość gość
nie wiem czy aktualne, ale jak ktoś sie zastanawia nad pójściem do spa w termach maltańskich w Poznaniu to polecam!