Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wolicie pracować w mieszanej grupie, czy z samymi kobietami lub facetami?

Polecane posty

Gość gość

w mieszanej grupie kobietom lżej bo czesto gęsto jest tak, że jak pracują ze soba same kobiety, to są intrygi, prolbemy, kobiety bardzo ze sobą rywalizują. a jak jest tam choc jeden, dwoch facetow to od razu inaczej. bo się czają przed nim trochę i juz się tak nie zagryzają, tylko przed nim wrazenie chcą dobre zrobić. Ale ogólnie nie wiem czy sie zgodzicie, mieszane towarzystwo w pracy nie jest dobre. Nie jest, bo wytwarza się napięcie itrudniające pracę, często ktoś się kimś zauroczy, a ktoś kogoś znielubi i też jest napięcie miedzy płciami, są kwasy. Do tego: romanse. uważam, że okazja czyni złodzieja i tyle o sobie wiemy na ile nas sprawdzono. Dlatego mimo że tylko w niektórych miejscach gdzie pracowałam z samymi kobietami było ok, a często taki babiniec był nieciekawy, to mimo wszystko uważam że mniejsze zło to praca w środowisku jednopłciowym. Jak są dwie płcie to zaraz są rózne historyjki, ktoś się w kimś podkoch*je, ktos zazdrosci im tego, ktoś inny sie nieszczeliwie zakocha, albo facio sie przyczepi i męczy... A jakie są Wasze opinie?

Gość NiePiertol
Ty nie pracujesz w w żadnej grupie osób tylko piercielisz całymi godzinami na cafe

Gość gość
Pudło krolewiczu z kafe. Właśnie mam przerwę na lunch.

Gość gość
Ja jestem samotny wilk i lubie pracowac sama a jesli juz musze wybierac to wole facetow

Gość gość
Ja tez wole sama. Ale dlaczego facetów ? Nie masz wrażenia ze są jakieś napięcia takie pomiędzy dwiema płciami, jakieś przyciąganie z niektórymi? Mnie takie coś w pracy rozprasza a z kobietami przynajmniej wiem ze nic takiego nie poczuje

Gość gość
Wolę z samymi facetami. Po pierwsze z facetami się zawsze lepiej dogadywałam, a po drugie tak mi się pracuje po prostu efektywniej, bo nic mnie tak nie denerwuje jak babskie paplanie o dvpie marynie i obrabianie marynowych dvp.

Gość gość
A z tym obmawianiem to masz rację ale nie w każdej pracy są takie kobiety. Pracowałam kiedyś w biurze tłumaczeń i było tyle roboty ze nie było czasu na ploty poza tym to były dziewczyny na poziomie. Nie każda branża to puste plotkary :)

Gość gość
pracowałam w mieszanym gronie i z samymi kobietami. Wolę babki. I tylko babki zatrudniam :) Faceci robią niepotrzebny ferment, wymądrzają się.

Gość gość
W żadej grupie. Wprawdzie w mojej ulubionej pracy były jeszcze 3- dorywczo 4 dziewczyny, ale każda miała własne obowiązki, najwyżej mnie podszkoliły jak czegoś nie wiedziałam, pogadałyśmy w czasie picia herbaty czy przy obiedzie i tyle, każda robiła swoje. Dobrze mi się też pracowało z mężem, z siostrami. W "zespole" fakt że dziewczyny mącą, ale ja w pracy nie szukam koleżanek, nikomu się nie zwierzam a zwykle w takich układach wychodzą kwasy. Ale nie cierpię zespołowych zadań, wspólnej pracy i już dawno taki tryb pracy porzuciłam.