Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powroze

Polecane posty

Gość gość

Witam, powroze kilku osobom. Prosze podac imie, date urodzenia i konkretne pytanie. Nie odpowiadam na pytania dotyczace zdrowia (rowniez ciazy itp.) oraz na pytania w stylu co mnie czeka...itp.

Gość gość
Jola 23.09.1990 czy zwolnia mnie z pracy?

Gość gość
Dominik 22.11.1992 Czy edyta mnie kocha?

Gość gość
Jola karty pokazaly, ze masz jakies trudnosci w pracy (moze nawet mobbing). Powinnas uwazac na to co mowisz, bo masz nieszczere osoby w swoim otoczeniu. Nie zwolnia ciebie, raczej pojawi sie nowy impuls i mozesz sama zdecydowac sie na zmiane. To dobry czas na szukanie pracy. Powodzenia

Gość gość
Dominik 22.11.1992 Czy edyta mnie kocha? Edyta jest w tobie zakochana po uszy. Duzo o tobie mysli i patrzy w tej chwili na wasza znajomosc przez rozowe okulary. To jest zwiazek, znajomosc z przeznaczenia (wyszlo mi karta karmiczna - kolo fortuny). Macie szanse na stworzenie udanej relacji (jesli nie jestescie jeszcze w zwiazku) jesli wyjasniecie jakies watpiliwosci. Pojawil mi sie ksiezyc, a to oznacza, ze sa jakies niejasnosci, moze brak kommunikacji, albo jedna czy druga strona nie chce sie przyznac do swoich uczuc, lub cos podobnego. Jesli wyjasnicie miedzy soba pewne sprawy (pojawil sie as mieczy - wskazujacy na rozmowe i takie racjonalne podejscie do tematu bez owijania w bawelne) to macie szanse na stworzenie naprawde udanej relacji.

Gość gość
Katarzyna 24.03.1995 Czy mam wierzyc w obietnice mojego partnera, ze sie zmieni, czy sobie go odpuscic?

Gość gość
Izabela 11.09.1977r. Czy w tym roku zmienie miejsce zamieszkania?

Gość gość
Agnieszka 07.08.1994 czy Partner z którym jestem ( 5 lat ) to ten na całe życie? Czy on jest ze mną szczęśliwy?

Gość gość
edyta 21.08.1993 Czy relacja z chłopakiem, o którym myślę, rozwinie się do związku?

Gość gość
Malwina 1.11.1991 Czy uda mi się w tym roku razem z partnerem przeprowadzić do wymarzonego domu?

Gość gość
Katarzyna: oj co sie u was wydarzylo. Wyszla mi wieza, a ona zawsze informuje o jakims przelomowym wydarzeniu w naszym zyciu (tak jakbys sie czegos o nim dowiedziala, lub nagle uswiadomila sobie pewne sprawy). Karty pokazaly rowniez takie wypalenie w zwiazku, ktos z was jest obrazony. Wyszly mi tez karty wskazujace na brak kommunikacji miedzy wami. Twoj partner bardzo idealuzuje wasz zwiazek i ma nadzieje na zmiane. Problem polega na tym, ze moga to byc jedynie obietnice bez pokrycia. O dziwo - karty byly dosc niejasne, trudne w interpretacji. To czesto sie zdarza jak jakas sytuacja jest bardzo niejasna. Na chwile obecna powinnas przemyslec sprawe i podejsc do tematu w sposob racjonalny, troche odczekac.

Gość gość
Izabela 11.09.1977r. Czy w tym roku zmienie miejsce zamieszkania? Izabela karty pokazaly mi, ze prawdopodobnie przebywasz teraz za granica i myslisz o powrocie do przeszlosci, do kraju, do miejsca ktore juz dobrze znasz. To bylo moje pierwsze spojarzenie. Ale mozliwe tez, ze jest odwrotnie i planujesz wyjazd, w kazdym razie bedzie to miejsce ktore juz znasz, z twojej przeszlosci. Uwazam, ze tak uda ci sie! Ale musisz uregulowc pewne sprawy (mozliwe ze zwiazane ze zwiazkiem, np. rozwod lub moze nowy zwiazek - tu nie jestem pewna). Bedziesz jednak miala duzo sily i motywacji by sie ze wszystkim uporac. A wiec tak zmienisz miejsce!

Gość gość
Agnieszka 07.08.1994 czy Partner z którym jestem ( 5 lat ) to ten na całe życie? Czy on jest ze mną szczęśliwy? Agnieszka mysle, ze to nie bedzie zwiazek na cale zycie (ale pamietaj ze to tylko karty, a ja jestem poczatkujaca). Czy macie razem dziecko? Bo pokazalas mi sie w cesarzowej. Jestes bardzo atrakcyjna kobieta, bardzo podobasz sie jemu fizycznie, ale wewnetrznie ma watpliwosci, jakb cos sie wypalilo.

Gość gość
edyta 21.08.1993 Czy relacja z chłopakiem, o którym myślę, rozwinie się do związku? Zdecydowanie tak! Wyszly mi bardzo dobre karty na zwiazek (as kieli, 2 pucharow, 10 denarow). Wasza znajomosc jest jeszcze bardzo swieza, moze dopiero sie poznaliscie. Kolejnym etapem bedzie zwiazek (2 kieli), ktory moze zakonczyc sie nawet malzenstwem (10 denarow).

Gość gość
Malwina 1.11.1991 Czy uda mi się w tym roku razem z partnerem przeprowadzić do wymarzonego domu? Malwina mysle, ze to sie jeszcze troche odwlecze.

Gość gość
witam. proszę o wrozbe. czy czekają mnie jakieś kłopoty finansowe w najbliższym czasie ? Co w ogole widać w sferze pieniężnej ? Martyna 31.12.92 dziękuję.

Gość gość
Z tej strony Agnieszka. :-) Dziecka nie mamy a aktracyjna tez nie jestem. Mój partner ma całkowicie inny gust . ;) jestem szatynka nam mocno brązowe włosy on lubi typowe blondynki i szczupłe a ja z powodów zdrowotnych i lenistwa mam kilka kg nadwagi. ;) Ale na każdym kroku pokazuje że jestem dla niego bardzo ważna. ;) widzę to w jego oczach. ;) jak na mnie patrzy co robi. ;) Mam nadzieję że będzie on właśnie mężczyzną na całe życie. Będę się starała. ;) pozdrawiam. :-)

Gość gość
Agnieszka dzieki za komentarz;.) W kazdym razie zycze powodzenia ;.)

Gość gość
Dziękuję za wróżbę i poświęcony czas! Bardzo miło mi się zrobiło czytając tak przychylne prognozy, aż się ciepło zrobiło na sercu. Pozdrawiam i życzę miłego dnia! edyta

Gość gość
A co do szczegółów, znamy się co prawda 2 lata, byliśmy ze sobą blisko ale potem całkowicie straciliśmy kontakt i od niedawna próbujemy się zbliżyć na nowo :)

Gość gość
witam. proszę o wrozbe. czy czekają mnie jakieś kłopoty finansowe w najbliższym czasie ? Co w ogole widać w sferze pieniężnej ? Martyna 31.12.92 dziękuję. Martyna, ja zadnych klopotow finansowych nie widze! Wszystko powinno sie pomyslnie ulozyc! Ale tez, pokazal mi sie teraz jakis wybor (z twojej strony). Moze zmiana pracy itp. Jesli podejmiesc wlasciwa decyzja to wszystko bedzie ok!

Gość gość
A co do szczegółów, znamy się co prawda 2 lata, byliśmy ze sobą blisko ale potem całkowicie straciliśmy kontakt i od niedawna próbujemy się zbliżyć na nowo usmiech.gif Edyta to mozliwe....Czasami as kieli (ktory pokazal mi sie na poczatku rozkladu) odnosi sie do nowych impulsow, moze tez oznaczac ozywienie relacji.

Gość gość
Tak waham się teraz czy zamknąć działalność. dzięki.pozdrawiam

Gość gość
Daniel 23.11.1986 czy związek który tworzę z partnerką jest przyszłościowy? Czy stworze z nią rodzinę?

Gość gość
Agnieszka 26.02.88 czy w najbliższym czasie poznam kogoś z kim stworze dłuższą relacje. Czy rozwiążą się problemy w sferze pracy i finansów

Gość gość
13:23 Dziękuję za wróżbę. Prawda jest taka, że nie mamy kontaktu od roku ale dużo pasuje.. Nie wiem jak w takim razie to interpretować?

Gość gość
Katarzyna 22.07.1981 czy skoncze w koncu ten nieudany związek? Jesli tak to kiedy? Co mysli o mnie Grzegorz?

Gość gość
Up

Gość gość
Odnalazłam ten temat, żeby podziękować za wróżbę, której pierwsza część już mi się spełniła! Pisałam tu jako gość 2016.07.27 i chociaż w dniu wróżby jeszcze nie do końca wierzyłam, że może się ułożyć, niecały miesiąc później zostaliśmy parą :) Jestem szalenie szczęśliwa i pełna wiary w resztę wróżby. Wróżko, jeśli to czytasz dziękuję z całego serca, pamiętam jak wtedy podniosła mnie na duchu twoja odpowiedź.