Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jay948

Jak nie wiem jak mam się zachować? Pomóżcie mi !!!! :(:(:(:(

Polecane posty

Narazie to nie mam ochoty pisac z toba nie wiem jakos tak dziwnie . Co to znaczy ? Nie chce juz ze mna rozmawiac czy potrzebuje czasu ???? Nie czaje tego ? Pokłocilem sie z nia i chce ja przeprosic a teraz mi to napisala . I nie czaje tego: '' narazie to nie mam ochoty pisac z tb '' to nie czaje i to '' nie wiem jakos tak dziwnie '' Jakos tak dziwnie o co w tym chodzi bo nie czaje kobiet . Czy po prostu potrzebuje czasu i na razie mam jej dac spokoj czy po prostu daje mi cos innego do zrozumienia.......

Gość gość
Jest tak jak napisała: ona potrzebuje czasu i prosi o spokój. Może musi przemyśleć, może przeżywa jakąś burzę życiową...

Gość gość
Olala cie tłumoku.

Gość gość
Nie olała tłumoku

To olala czy nie olala ???? . Czy po prostu potrzebuje wiecej czasu.....

Gość gość
Rwij następną w międzyczasie ! Bo potem będziesz żałował, że główkowałeś zamiast korzystać z życia !!! A jak jej się odwidzi, to pobzykasz ją ponownie :)

Gość gość
*Znaczy pokochasz, bo to uczuciowy :)

Gość gość
ja w taki sposob koncze rozmowe jak uznaje ze ktos jest toksyczny dla mnie a w dodatku stukniety i nie daje sie zbyc, wiec mowie mu ze potrzebuje czasu....nigdy nie konczacego sie czasu (ale tego juz nie dodaje). Po jakims czasie Ci powie, ze wszystko co mogo byc przepadlo. Pogodz sie z tym i nie zachowuj sie jak cipa.

Rozmawialem z nia i musi to wszystko przemyslec na dzien dzisiejszy jestesmy kolega kolezanka