Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogę sądzić ze podobam się mężczyznom?

Polecane posty

Gość gość

Nie należę do wulgarnych lasek. Podobno jestem ładna,najczęściej słyszę to od rodziców, że ich znajomi płci męskiej sie zachwycają, matki też chca mnie swatać z ich synami, w rodzinie mężczyźni patrzą na mnie z zachwytem. Mezczyzni w roznym wieku. Nastolatkowie, rowiesnicy, starsi troche i bardzo... Kiedy idę ulicą, dość często ktoś mnie zaczepi, jeszcze więcej się ogląda. Czasami tylko po to żeby życzyć miłego dnia albo powiedzieć ze ładnie wyglądam, innym razem podchodzą i zaczynają rozmowę... Jak idę smutna to zawsze zaczepi mnie jakiś chlopak i zapyta co jest, pocieszy, rozsmieszy. Zawsze mogę liczyć na meska pomoc jeżeli poproszę chociaż często mężczyźni sami wychodzą z inicjatywą. Za to kobiety nie są dla mnie takie miłe, potrafią się zbulwersowac o coś śmiesznego wręcz... Kiedy mam zdjęcie na profilu, też do mnie piszą. Mężczyźni różnej urody. Przeciętni, przystojni a nawet troszkę brzydcy. Nie wiem, moze wszystkie kobiety tak mają??? Proszę o opinie mężczyzny który ma zdrowe podejście do kobiet.

Gość gość
Up

Gość gość
... Nie rozumiem, ...w czym masz problem??? Ale co? potwierdzić ci, że jesteś piękna?? dodaj zdjęcie, ocenimy

Gość gość
Potwierdzić albo zaprzeczyć. Napisałam jak w stosunku do mnie zachowuja się mężczyźni. Nie znam ich za bardzo, nie interesują mnie ... dlatego pytam Was ;) myślę że opisy wystarczy.. może są inne powody a może każda kobieta tka ma?? Zdjęcie nie jest potrzebne :)

Gość gość
ja tak nie mam,musisz być piekna

Gość gość
W ogóle są mili i chętnie mnie zagaduja, raczej bez oblesnych zaczepek. Czasami sie zdarzy ale rzadko. Duzo osob w ten sposob poznalam. A to w tramwaju, a to w sklepie czy gdzieś na mieście. Wydaje mi się ze gdybym się podobała to raczej bym to było widać,moze wzbudzam jakas sympatię ... hmm

Gość gość
*by Rzadko w mojej obecności ktoś demonstruje swoją męskość, wiecie.. takie naprezanie się jak paw itp.. Po mowie ciała i obserwacji innych wnioskuje jak zachowuja się przy mnie a jak przy innych kobietach. Za to kobiety rzadko sa dla mnie miłe. Nawet jeśli nikogo nie ma tzn żadnego faceta facetami pobliżu. Jak idę to są teksty typu dzień dobry, czesc koleżanko, jak się masz , gdzie idziesz,podrzucić cię? albo o jaka ladna PANI idzie (Pani:/ mam 23 l). A nie np no no ale dupcia itp;)

Gość gość
Wybaczcie bledy.pisze z telefonu

Gość gość
no, raczej sie podobasz i wzbudzasz sympatie.

Gość gość
Dziekuje;))

Gość gość
wydaje mi sie ze rady z kafeterii moga ci zaszkodzic

Gość gość
Dlaczego?

Gość gość
bo powinnas udac sie do psyhiatry cierpisz jakies maniakalne fobie i kompleks wyzszosci

Gość gość
Hahaha czego to się o dobie człowiek nie dowie Z takiegoforum;)

Gość gość
Jesteś bardzo próżna, nie chciałbym takiej kobiety choćby była niewiadomo jak piękna bo miałem z taka doczynienia i źle wspominam. Możesz zaprzeczac ale niestety przyszlas się tu pochwalić a nie poradzić. Nie masz lustra ze masz takie rozkminy?

Gość gość
Wyobraź sobie ze mogę być tak zakompleksiona ze nzwet gdybym byla miss świata to i tak w odbiciu widzialabym paszteta. Od kiedy to faceci zwracają uwagę na charakter i są tak zrazeni ze nie chcą mieć określonej ? Wydymala cię na kasę pewnie i potraktowała jak nie powiem co to będziesz wymyslal,jak prozna to pewnie ładna więc trzeba było brac zwykla to bys sie teraz nie zalil.

Gość gość
Pytanie: 'Czy mogę sądzić ze podobam się mężczyznom?' Odpowiedź: Tak

Gość gość
To prawda, jestes prozna ;) ale kazdy porzadny facet sie pozna na tobie

Gość gość
Dawaj fotę to ocenimy zaraz twarz jak się wstydzisz

Gość gość
prozna,bo zapytała co oznacza zachowanie facetów wobec niej. kafeteria :o

Gość gość
Nie chciałabym mieć tak próżnej synowej.

Gość gość
a kogo to obchodzi

Gość gość
Jesteś ładna, ale głupia.