Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet z ktorym sie spotuka od kilku tygodnie spytal czy nie pozycze mu 4 000zl

Polecane posty

Gość gość

Jestem w szoku Nie wiem co mam powiedziec, ma koles tupet kurcze. Spotykamy sie od 8 tygodni. Co byscie pomyslaly o takim facecie?

Gość gość
że to oszust.

Gość gość
Powiedz ze nie masz takiej sumy albo powiedział wprost ze nie pozyczasz nikomu oprocz bliskiej rodziny. Nie pozyczaj! Sama widzisz, ze cos jest nie tak.

Gość gość
Oczywiscie, ze mu nie pozycze To nie podlega dyskusji. Raczej zastanawiam sie, czy jest sens sie z nim nadal spotykac. Spotykam sie od 8 tygodni, ale znam go w sumie od paru lat- to brat mojej koleznaki (nie jajakiejs dopbrej kumpli, tylko takiej znajomej ze studiow).

Gość gość
Ja bym się nie spotykała z nim. Nie traktuje Ciebie powaznie moim zdaniem.

Gość gość
Tez mi sie tak wydaje. Facet, ktoremu zalezy na kobiecie, chce zrobic na niej dobre wrazenie A pytanie o pozyczenie pieniedzy, na pewno dobrego wrazenia nie robi

Gość gość
od razu widać że traktuje Ciebie niepoważnie, jak koleżankę, a nie dziewczynę. pieniądze to sie pożycza od kolegow a nie od kobiet, żałosny typek. Zakończ z nim znajomosc, chyba szkoda Twojego czasu.

Gość gość
Żaden szanujący się mężczyzna nie poprosi o kasę swojej dziewczyny, żeby nawet głodem przymierał, to i tak będzie wolał pożyczyć od ludzi z miasta na wysoki procent niż od swojej kobiety.

Gość gość
Autorko, a zapytaj moze kim dla niego jestes. Jak odpowie coś w stylu ze kobieta która mu się podoba i z która się spotyka to ja bym zapytała czy wie co to jest honor i jak się traktuje kobiety. I dodaj ze myslalas ze jest fajnymi facetem a w takiej sytuacji nie ma sensu się spotykać. Ciekawe co zrobi:D

Gość gość
to już wiadomo dlaczego się koło ciebie zakrecil.pewnie z tej forsy czesc przeznaczy na ta która się jemu podoba;)szuka naiwniary

Gość gość
Nie pożyczaj, bo zniknie beż śladu z twoimi pieniążkami. Po co oddawać takim menelom odkładane pieniądze. Idź lepiej biednych wspomóż, przynajmniej będziesz miała dobry uczynek.

Gość gość
Po 8 tygodniach spotykania się to już pewnie z nim spałaś, więc co? Facet ma dawać d**y za darmo? Niech chociaż kasę z tego ma :P

Gość gość
nie słuchaj ich !!! pożycz mu, następnym razem odda cię do lombardu :D

Dziwna sytuacja, oczywiście nie pożyczaj. Nawet jakby mu była potrzebna na coś kasa to powinien poprosić od kolegów, a nie od osoby z którą się spotyka kilka tygodni. Powinna już Ci się zaświecić pierwsza czerwona lampka.

Gość gość
absolutnie nie pozyczaj to jakis oszust matrymonialny

Gość gość
A powiedział na co potrzebuje tej kasy, kiedy i z czego chce oddać, czy on o tobie wie ze jesteś przy kasie?