Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta która nie jest dziewicą do ślubu to najwieksza puszczalska zdzira

Polecane posty

Gość gość

jak tak można nie szanować ciała?!?!!!?!?!

Gość gość
Przestan wreszcie kurwa pierdolic i zasmiecac kafe glupi nudny cwelu. Jestes nudny jak gowno. Spadaj spierdalaj wynocha

Gość gość
"Nudny jak goooowno" :D Rozwalilas mnie kobieto :D

Gość gość
A kobieta ktora wychodzi za maz za faceta ktory Ruchal wczesniej to jest dobrze tak kurwoooooo , jestes jak smrod z dupy , twoje pierdy snuja sie po kafe otulajacym wyziewem

Gość gość
gość dziś nieprawiczek to też k****arz i należy od nich uciekać

Gość gość
Najgorsze w tym wszystkim jest to, ze gosciu rzeczywiscie jest strasznie nudny i infantylny. Żeby jeszcze chociaż rozbawial czy cos , ale jego tematy sa okropne.

Gość gość
Zaloze sie i zapewniam Was, ze autor ****** nie raz a chce k***a dziewicy . S********j w podskokach

Gość gość
Chuj ci do ciał kobiet , to szukaj dziewicy i nie zawracaj d**y. Zawies sobie kartke na fiucie " szukam dziewicy" i s********j na miasto

Gość gość
Autorze mowil ci ktos kiedys ze jestes k***a? To ja ci mowie k***o ze jestes k***a , jestes nudny nie tylko jak gowno i jak twoje pierdy ale tez jak twoja sperma i twoj nedzny maly fiut . Kobieta moze sobie cnote odtworzyć a tobie zakompleksiona mendo fiut juz nie urośnie , stad twoje frustracje . Sory ludzie, rzadko kiedy wybucham ostro sory ze czytacie , te posty sa dla tej k***y, nie da was :) w*****a mnie ze zasmieca tematy w spisie tematow

Gość gość
Dobre "kobieta cnote może sobie odtworzyć a autorowi fiut już nie urosnie" cha cha cha.

Gość gość
18:54 :) Opowiem ci cos :) moze ci sie kiedys przyda :) Mialam kiedys sytuacje: ide , widze z daleka byłego z banda kolegow, zapada cisza gdy podchodzę ;) i on : " dupa ci urosła" a ja na to : " ja moge schudnąć ale tobie nigdy nie urośnie " Miny kolegow i jego bezcenne. Najpiekniejsza riposta jaka znam. Polecam zapamiętać :)

Gość gość
Seks wyłącznie po ślubie!!!! Puszczalska zdzira to kobieta która uprawia seks z każdym w którym jest w związku nie szanując własnego ciała traktując siebie jak przedmiot! "autor prezentuje normalne wartości cywilizacyjne, nie wiem o co Ci chodzi. albo chcesz mieć męża, albo wietrzyć cipę. zawsze był taki wybór."

Gość gość
gość dziś gównem to ty jesteś uprawiając seks przed ślubem i nie szanując własnego ciała jak to robią prawiczkowie i dziewice do ślubu :)

Gość gość
Z mezem tez nie szanuje ciala, powinna isc do zakonu i tylko wtedy bedzie czysta kurwo glupia

Gość gość
Czysta kobieta to tylko zakonnica. Kazda inna nie jest czysta. Czysta kobieta nie uprawia seksu z nikim az do smierci . Koniec tematu. W*********j autorze w kosmos

Gość gość
Szanowanie ciała to zdrowy styl życia, gimnastyka, zdrowa dieta, odradzam również palenie a picie to lampka wina nikomu nie zaszkodzi i oczywiście wysypianie się

Gość gość
A to jest kurwo moja sprawa czy szanuje czy nie szanuje . Takiego idioty jak ty nikt nie zechce, nawet dzifka z autostrady. Jestes nieprzecietnie nudnym idiota. Dobranoc