Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masz marzenia więc masz wszyst

mam marzenie...

Polecane posty

chciałabym kupić suknie taką specjalną suknie z XIXw. , elegancki wachlarz i taki głośnik który można podłączyć pod smartfon i furgonetkę.I wystawiać teatr uliczny taki sam jak wystawiają w Kołobrzegu. Kto widział ten wie o jaki teatr chodzi. To jest teatr mimiczny a zatem nie potrzebne są prawdziwe instrumenty muz. Wystarczy takie instrumenty wyciąć z tektury. I symulować grę na skrzypcach, na trąbce. Natomiast muzyka może lecieć z tego głośnika o którym pisałam na początku. Kto nie wie jak wygląda taki teatr uliczny i mimiczny ten niech zobaczy teledysk do piosenki "Barcelona" zespołu Pectus na you tube. Lub "Le roi de monde" Lub "Bal wszystkich świętych" To może wydawać się dość głupie ale w miastach turysty. turyści chętnie robią zdjęcia z czarownicami, z klaunami i ludźmi przebranymi w różne stroje średniowieczne oczywiście" co łaska "

Gość gość
ale z tego chcesz żyć?

Gość gość
Ten sam sposób na życie wymyślili Cyganie przybywszy z Indii północnych w XIXw poruszając się po wozami cygańskimi tzw. taborami przemierzali Europę wystawiając teatr uliczny na ulicach wielkich ewuropejskich miast. Mam ten sam pomysł jaki mieli oni lecz zamiast wozu, karocy i koni chciałabym przemieszczać się furgonetką po Europie. Skoro całe rodziny cyganskie się z tego utrzymywały dlaczego ja nie mogłabym się z tego utrzymać ?

Nie, to tylko hobby. Żyła będę z prostytucji, ale do tego nie potrzebuję rekwizytów. Tylko butelka z wodą i ściera żeby się obmyć pomiędzy klientami :classic_cool:

Gość gość
:D :D