Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile jecie posiłkow w ciagu dnia? I w jakich porach? :)

Polecane posty

Gość gość

Ja zależnie od dnia, dawniej przestrzegałam godzin jedzenia i w ogóle, ale wtedy nie jadałam śniadania :D Zazwyczaj jem śniadanie w okolicach 7, jakiś owoc lub kanapkę około 10-11, obiad zawsze równo o 14 :D I kolację o 17. Czasami jem coś jeszcze później, ale to naprawdę wyjątki. A jak wy jecie?

Gość gość
Jak jestem głodna. Właśnie zjadłam kolację w tej chwili.

Gość gość
NA OKRĄGŁO

Gość gość
Łoo, mało jesz w porównaniu do mnie ^^ przecież z twojej wyp. wynika, że przestrzegasz godzin :D Śniadanie po 8, potem ciągle coś podjadam, większy posiłek około 15 i coś w rodzaju obiadokolacji o 17, właściwa kolacja grubo po 20 :D dziwnie się czuję teraz, jakbym jadła aż za dużo xD

Gość gość
ja jem wtedy kiedy zgłodnieję, nie wyznaczam sobie godzin i porcji. raz obiad mam o 12, kolejnego dnia może być o 16

Gość gość
ja zre byle kiedy,kiedy mnie najdzie. Wlasnie ogladalem Frankensztajna naszlo mnie i wtrabilem pol chleba z pomidorami i ovorkami i popilem 3 szklankami orezady zimnej z lodowy ,ale mi dobrze :-D :-P

Gość gość
7 posiłków po 3h łącznie jem 6700kcal żeby przytyć

Gość gość
Staram się przestrzegać porcji i pór na posiłki, ale to mi wychodzi do kolacji :D Rankiem zjadam przekąskę, po wybieganiu się czyli o 8 jem śniadanie. W pracy przekąski około 12, obiad o 15, kolacja o 18... potem spędzam czas z chłopakiem i kurczę wszystko się psuje, bo np. teraz właśnie dwa kawałki pizzy zniknęły z mojego talerza, a wcześniej jedliśmy czekoladę :D

Gość gość
A ja jem jakieś 4 posiłki, podobne pory do ciebie. Po 18 jeszcze zjadam "kisiel" z siemienia, tak się przyzwyczaiłam :) Ale też mi się zdarzają odstępstwa, dzisiaj np po 20 podjadłam łyżkę masła orzechowego, bo miałam ochotę, a przed chwilą ukroiłam sobie kawał chleba, ciepłego, babciny wyrób :) :)

Gość gość
Ile wlezie, lubię niezdrowe jedzenie które wciąga :D

Gość gość
Ostatnio niestety jem 4 posiłki, chcę wrócić do zwyczaju jedzenia 3. Mam taki tryb jedzenia, że śniadanie jem po przebudzeniu "płynne" i owocowe, lubię miksować sobie owsianki :) Potem pomiędzy 10 a 12, bez konkretnej godziny wciągam przekąskę, owoce albo cokolwiek, obiad 14-15, kolacja 17-18. Dawniej też nie jadłam śniadania, teraz dążę do wyeliminowania przekąski

Gość gość
Ja źle się odżywiam i niregularnie sniadan nie jem od lat ale mam to gdzieś.

Gość gość
odchudzam się i jem tylko jak głód,u mnie to działa,mam już płaski brzuch ,i w d***e wszystkie metody

Gość gość
4 posiłki. Ostatni przed 18