Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

good  girl gone bad

Świńskie ozorki, jadł ktoś ?

Polecane posty

Dzisiaj byłam u babci i akurat przyrządzała tradycyjne dania, ponieważ sąsiad obok miał świniobicie i dał mojej babci to co zostalo, żeby się nie zmarnowało. Babcia zrobiła przyszne ozorki, długo parzone, żeby były miękkie, na prawdę palce lizać. Polecam wam kiedyś spróbować :)

No to dobrze, ja teraz bym nie mogła przejść od tak po prostu na mięso. Za długo jestem już wege, ale lubię to co jem. I jezeli Ty lubisz jeść ozorki, to życzę smacznego ;)

Gość gość
Wiecie z kim piszecie? Z majwiększym idiotą na kafe kotarbą.:O To podszyw good girl

Gość gość
Kotarba jesteś obrzydliwy.:O widać że mieszkasz na wsi a nie w mieście, ściemniasz z tymi Katowicami

Gość gość
Katowice są obleśne, nikt nawet nie chciał tam na studia od nas z klasy, chociaż blisko. Wszyscy Wrocław, Kraków, albo od biedy Opole. Wsie na Śląsku są ładniejsze niż te paskudne, duże miasta, sami zobaczcie

Nie jestem żadnym podszywem, to po pierwsze primo, a po drugie primo jeśli wy chcecie to możecie jesć jak królik tylko sałatę, kiełki i inne dziadostwo. Ja napisałam, że ozorki dobrze przyrządzone i przyprawione sa smaczne, tak samo jak flaki ktore uwielbiam i mam do tego prawo. Np golonka i skóra z golonki, jest to najlepszej jakości mięso, zapytajcie waszych ojców to wam to z pewnością potwierdzą.

Gość gość
tak tak koterbol:D

Poza tym, człowiek jest mięsożercą i powinien swojemu organizmowi dostarczac dobrej jakości pożywienia, bogatego w rożne aminokwasy (białka/proteiny) Także tłuszcze które są w miesie są nie do zastapienia w formie sztucznych kapsułek.:):P A w warzywach wszystkich rodzai tłuszczy, jak wiadomo nie ma :P A, jesli chodzi o lokalne potrawy, to śmiejcie się, ale uwieżcie mi że gdybyście spróbowali gulaszu z nerek robionych na swojskim smalcu mojej 80 letniej ciotki spod Ciechocinka to byście o repetkę na 100% poprosili :D

aleś ty mądry. chyba pomylił ci się tłuszcz z białkiem zwierzęcym które zawiera kompletny zestaw aminokwasów w przeciwieństwie do roślin. tłuszcze nasycone znajdują się także w roślinach m.in. w kokosie. ps od kiedy to warzywa są źródłem tłuszczy ja pierdolę :D

Gość gość
Jeśli to faktycznie podszyw Koterbusia to chyba skądś kopiuje te teksty, są zbyt poprawnie napisane, on sam z siebie wali sporo ortów i ma beznadziejną interpunkcje, jak na downa przystało :-D

Nie jestem żadnym podszywem Kotarby, ani w ogóle, żadnym podszywem, powtarzam to po raz setny ! A do spróbowania prawdziwych, dobrze przyrządzonych ozorków szczerze was zachęcam, bo są lepsze niż polędwica, czy szynka.

Gość gość
Nie, nie jadł. Jak ktoś kiedyś powiedział, nie wezmę do ust niczego, co ktoś wcześniej trzymał w ryju :classic_cool:

Gość gość
Przegrywka wiadomo ze wiesz bo jestes Sysia a GGGB to Twoja najlepsza psiapsiółka:) nie do$ć, że jedyna to na dodatek ma istotną zaletę: macie identyczne IQ<5

Gość gość
gość dziś Pozdrawiam koleżankę :)🖐️ K-ce

Gość gość
08:48 jesteś jedyną osobą na tym forum, która nie bierze mnie za Ciebie hahaha

Gość gość
a ty, jestes osobą, która bezbłędnie trafia rozszyfrowując wszystkie kolejne projekty tych dwóch debilek, choć osobiście, tą z ruszającym sie pyszczkiem, sklasyfikowałbym na minusie jeśli chodzi o jej IQ K-ce