Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Blagam pomozcie mi.

Polecane posty

Gość gość

Juz dosc sie nasluchalam ze seks oralny jest dla faceta przyjemniejszy niz normalny, albo porownania cipki z ustami, "taka pochwa tylko ze z jezykiem" myslalam jednak ze jest roznica w odczuciach... cipka ciasna itd.. no rudno zycie bywa bolesne. Do meritum. Czy jak sobie pomniejsze calkiem pochwe(nie jestem luzna) to bedzie przyjemniejsze niz oral? Zrobie wszystko zeby zawsze cipka byla najlepsza. Wiem to glupie, sle zawsze myslalamze cipki nic nie zsstapi, ze jest nie zastapiona. Mylilam sie ok. Co moge zrobic zeby jednak zawsze to ona wygrala?

Gość gość
A rodzilas juz ?

Gość gość
Nie moge z ciebie :-) niezla jestes.jestem facet.powodzenia.

Gość gość
Dobrze sie czujes?jestem facet.niezly numer z ciebie.blondynka?

Gość gość
Seks oralny wcale nie jest przyjemniejszy od normalnego, przy oralu większy wpływ odgrywa psychika niż bodźce fizyczne, faceci lubiący dominować i poniżać kobiety w seksie zawsze preferują tą formę seksu wraz z seksem analnym.

Gość gość
Nie jestem blondynka. Jestem poprostu smutna. Trafialam ostatnio na strasznych ludzi na forum. Wiem ze pomyslicie ze jestem mega kretynka ale ja poprostu jestem mega zalamana czyli jest wielka roznica dla was w odczuciach pomiedzy seksem oralnym a klasycznym? Poprostu chcialabym zeby zawsze cip..ka byla ta najlepsza . Nie wiem czemu, tak mam i juz. Rodzilam ale problem nie pojawil sie teraz. Chodzi mi o to czy ciasna cipka bedzie lepsza niz lod? Maz mowi ze seks daje mu o wiele wiecej przyjemnosci ale jak widzialam teksty typu "jak facet woli seks to napewno robisz slabego loda" zalamalam sie.

Gość gość
Są tacy co wolą loda i tacy co cipkę, wyluzuj. Na forum jest dużo zboków, którzy nawet kobiety nie dotykali, a mają najwięcej do powiedzenia :O Skoro mąż jest zadowolony, więc jest ok. Czyja opinia jest dla Ciebie ważniejsza, osoby z którą żyjesz, czy anonimowego zboka?

Gość gość
By uprawiać seks oralny loda czy minetke musi być dobry smaku nektaru u dziewczyny i chłopaka a gwarantuje to higiena miejsc intymnych i dieta gdy jemy syf to śmierdzi całe ciało. Do tego można mieć przyjemność z seksu gdy obierzemy odpowiednią pozycję jak na jeźdźca czy ginekologiczną itp... A nie ruszamy nic żadnych operacji bo zawsze jest ryzyko zakażeń! !!