equilka 0 Napisano Lipiec 28, 2016 jaki macie stosunek do wróżek? czy wierzycie w tarota? dzisiaj koobieta która nie miala pojecia o moich planach na zycie i związkach powiedziała mi że raz poroniłam i mam tylko jeden jajnik funkcjonujący. Nie mogła tego wiedziec ja sięnie odzywaałam... mieliscie cos takiego... kurcze od dłuższego czasu z Meżem sie staramy ale ani słowem nic nie pisnęłam.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kateaaa Napisano Maj 13, 2017 Mogę szczerze polecić wróżkę Grażynę, numer do niej to 708-403-155, naprawdę zna się na rzeczy a połączenie nie jest drogie, dokładnie 2,58zł/min o ile pamietam. Mi 10 minut wystarczyło aby dowiedzieć się wsyzstkiego co chciałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nicola1970 Napisano Maj 17, 2017 Jeśli potrzebujecie sprawdzonej wróżki, to jak dla mnie warto korzystać z porad wróżki Grażyny, jej telefon to 708-403-155 , połączenie nie jest drogie jak u innych tylko 2,58zł/min jak dobrze pamiętam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewa333x Napisano Luty 8, 2019 tylko i wylacznie wrozkaalicja.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach