Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

filmik z drona nad miastem youtube

Polecane posty

Gość gość
nie udało się nikogo wkręcić i nikt tego nie ogląda

Gość gość
Oglądają idiotko to nie moje wpisy ty też obejrzałeś to nie moje wpisy chyba lepiej wiem chyba wiem że to nie ja pisałem idioto i pod tym względem mi nic nie wmówisz bo ludzie sie wkręcili nie wiedząc co to za miasto i co spodobało się i weszli ps to nie moje wpisy

Gość gość
Idiotko możesz mówić do swojej matki.

Gość gość
wkręcił to ci się... w szprychy od roweru

Gość gość
NIE WCHODZIMY już NA TEN TEMAT. Oszołom obraża użytkowników.

Gość gość
To ty mnie obrażasz idioto to w*********j oglądam teraz szkołę na TVN Player na laptopie

Gość gość
NIE WCHODZIMY już NA TEN TEMAT. Oszołom obraża użytkowników.

Gość gość
Gościu od homocwela ile w swoim mieszkanku w bloku masz łazienek na wsiach jak w polkowskiem każdy ma duży dom podwórko sad ogród ps mam w domu dwie łazienki ubikacja w jednej łazience i ubikacji są kible ze spłuczką w jednej łazience jest i wanna i prysznic a w jednej tylko prysznic w każdej jest umywalka kran w obu jest pralka itd w pełni wyposażone mam dwie kuchnie w obu są zlewy krany lodówki kuchenki gazowe meble stoły krzesła w jednej mikrofalówka zmywarka i całe inne wyposażenie na piętrze są trzy pokoje przedpokój na dole są dwa pokoje też przedpokój kotłownia ganek spiżarnia dwie pary wejść do domu strych ...

Gość gość
w*********j

Gość gość
Na podwórku mam też drugi dom i tam jest trzecia łazienka jest też tam kibel ze spłuczką zlew kran w dwóch budynkach są maszyny bo rodzice mają firmę stolarską mam w domu komputer stacjonarny trzy laptopy dwa tablety więcej telefonów komórkowych niż wszystkich domowników trzy telefony stacjonarne trzy telewizory dwa auta fiat panda kupiony w 2012 w salonie w Legnicy i jeden dostawczy plus dziadki mają trzecie auto mam na podwórku kilka rowerów dwa garaże kilka innych budynków na podwórku sad ogród ogródki z warzywami i owocami folia na pomidory kilka strychów ojciec ma maszyny rolnicze i 10 hektarów pola a ty w mieście co masz?

Gość gość
idioto to w*********j

Gość gość
Czyli majątek jest duży ps to kolejny dowód że na wsi żyje się lepiej a ty bieduj w mieście ps dopłaty do pola to tysiąc złotych za hektar czyli z 10 ha 10 tysięcy jest plus dochód całkiem spory z firmy a jak są latem żniwa to ze żniw jest kilkadziesiąt tysięcy złotych za sprzedaż zbóż a ty bieduj w mieście

Gość gość
PS nawet w mieście namysłów ludzie tak dobrze nie mają ps jak byłem w mieście namysłów u koleżanki gdy mieszkała na rynku w kamienicy teraz mieszka w kamienicy w innej części miasta namysłów więc w tym obecnym mieszkaniu nie byłem w tamtym miała trzy pokoje jedną kuchnie jedną łazienkę i balkon co to k***a jest auto na parkingu trzymali teraz też chyba nie mają podwórka ogrodu sadu budynków gospodarczych pola itd w mieście namysłów nie ma rolników ps tak żyją miliony ludzi w miastach wy macie gorzej ...

Gość gość
PS gdyby nie wieś to wy miastowe byście z głodu w mieście zdechli i byś ze mną nie pisał i u mojej koleżanki w mieście namysłów bym nie był bo by też z głodu zdechła

Gość gość
idioto to w*********j

Gość gość
Co boli cie to że w miastach wegetujecie co?

Gość gość
Up

Gość gość
oj tu cie boli będe cie męczyć za eszystkie komentarze i obrazanie namyslowa i polkowskiego oraz opola Namysłów Pogoda: Namysłów Przewaga chmur · 24 °C 19:31 Fakty w skrócie Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów.Wikipedia Liczba ludności: 16 297 (2008) Powierzchnia: 22,62 km²

Gość gaajowy
a to namysłów? Ja myślałem że to Bzdzowo koło Pćimia. Płot taki sam jak u naszego sołtysa. GEESoski sklep i ta dojazdowa droga gminna. Szkoda że ten dron niepoleciał trochę dalej. Nagrał by fajny efekt. Jak wrony zawracają

Gość gość
nie wziął leków i znów ma wizje, że pisze z jedną osobą

Gość gość
Idioto gdzie ty tam płoty syf i prowincjonalną drogę widzisz co? Przecież skończ hejtować bo widziałeś filmik i wiesz jak namysłów wygląda ps to nie dziura dobrze o tym wiesz i to ty pisałeś gościu od homocwela pod pseudonimem gaajowy

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
i jeszcze poyeb naprodukował całą stronę pochwalnych wpisów ależ ty durniu masz nasrane pod kopułą :o

Gość gość
Super miasto, spokojne, itp. Myślę że teraz przybędzie mieszkańców, chętnie bym się tam przeprowadził.

Gość gość
To nie ja pisałem chyba lepiej wiem od ciebie

Gość gość
Gościu od homocweela te wszystkie wpisy to nie moje na te ostatnie to dowód przeczytaj datę 21:54 jeden mój jeden kogoś innego i co dowód że ludziom się podoba

Gość gość
oj głupiutki mateuszku :D wiemy, że to ty debilu

Gość gość
To nie ja w ostatnim masz dowód bo są dwa wpisy z 21:54 czytałeś datę wpisu 28 i 28 postu z 21:54 to dowód że ten wpis i tamta reszta to nie moje przeczytaj godzinę