Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Matka Boża objawia się obecnie w Medjugorie , Dechtice , Olivetto Citra i

Polecane posty

Gość gość

w Częstochowie i przypomina prawdę aby powrócić do Boga trzeba przyjąć jej Miłość , którą pragnie dla każdego .

Gość gość
w Japonii w Akito też są jej orędzia .

Gość gość
Zdrowaś Mario, łaskiś pełna, Pan z Tobą...

Gość gość
Fatimskie orędzia w historii Orędzie fatimskie jest jasne i jednoznaczne: aby uchronić człowieka i ludzkość od samozagłady, konieczne jest nawrócenie, odwrócenie się od grzechu i powrót do Boga. Z perspektywy 99 lat, jakie upłynęły od czasu objawień w Fatimie, widzimy, jak historyczne wydarzenia potwierdzają autentyczność tego orędzia. http://adonai.pl/maryja/?id=42 AVE MARYJA!

Gość gość
z Fatimy pochodzi śp. bł. siostra Łucja która w ostatnim objawieniu przekazała słowa Maryi , że Polska jako jedyny kraj europejski przetrwa III wojnę światową bez większej szkody , wojny która będzie z użyciem broni nuklearnej . Jedynie miasto Szczecin poniesie zniszczenie , jednak wiele będzie nas kosztowała ewakuacja ludności , gdyż władzę w panice zdecydują się na to niepotrzebnie...

Gość Ola

Italia , Vicenza , Schio - dzielnica San Martino (1985r.).

Matka Najświętsza sama podaję ewangeliczne napomnienia ,
oto fragment wstępu :
" Moje dzieci, rozstańcie się natychmiast z każdym kompromisem z tym świeckim światem. Upominam was, byście całkowicie mi zaufały, abyśmy wspólnie dążyli do tego, by przykazania Boga, znów odniosły w świecie zwycięstwo.
 Nie pijcie tej trucizny, którą podaje wam ten świecki świat. Jest to owoc zaniedbanego dobra!
Kochane dzieci, patrzcie na mnie pełne ufności i wspomagajcie mój plan miłości, a będzie on wielki i skuteczny poprzez dusze w stanie łaski.
Zawierzcie mi wasze dusze; pozbywajcie się coraz bardziej tego, co jest wasze, a poznacie bogactwa boże .
Bądźcie ślepi i głusi dla tego świeckiego świata, a będziecie mogły wciąż coraz wyraźniej słyszeć mój głos, który będzie was prowadził i jest tym głosem, który przynosi czystość i równowagę obyczajów, tam gdzie wzburzyciel namiętności posiał zamieszanie i niepewność.
 Zbliżcie się do mnie, przyjmijcie mnie! bo bardzo was kocham.
Odsuńcie się od zawirowań tego życia!.
Nie bierzcie udziału w szaleńczym biegu tego świata, biegu, który prowadzi w otchłań.
Kochane dzieci, życzę wam odwagi, byście potrafiły stawać się każdego dnia uboższymi, ponieważ to bogactwo, którego otrzymacie i zakosztujecie ode Mnie będzie wielkie, o wiele większe, aniżeli było wasze ubóstwo ... ".
  słowa Maryi , nazywanej tam Królową Świętej Miłości .