Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1981

Kiedy ten test ?

Polecane posty

Gość gość1981

Jestem 35 letnia mama chłopczyka . Od 8 mies staramy sie o dziecko. Moje cykle sa rożne od24 do 34 dni. Ostatnie dwa po 25. Teraz tak ostatni okres 29.06 a owu wg obserwacji 14/15 lipca. Do dziś okresu brak. Robiłam rano test o czułości 25 i jedna kreska . Prosze podpowiedzcie kiedy test będzie wiarygodny i jakie sa najczulsze ? Bo w jednych artykułach piszą ze 25 a w innych ze 10...

Gość gość
Test o czułości 10mlU szybciej wykryje ciążę niz test 25 mlU Najlepiej go zrobic 14 dni po owulacji

Gość gość
Powiem Tobie tak- niby te testy o czułości 10 są bardziej czułe, ale u mnie się to nie sprawdziło ani w pierwszej ani w drugiej ciąży. W obu ciążach test wyszedł mi pozytywny z porannego moczu dopiero w 28dc i był to Bobo Test. Dla porównania Nord Test o czułości 10 nie pokazał drugiej kreski, podobnie jak Nova Test i Quick Test z Rossmana.

Gość gość1981
To musze szukać 10 w takim razie

Gość gość1981
U mnie 30 dzień cyklu dziś . Pamietam w 1 ciąży która niestety straciłam test wyszedł mi dopiero pod koniec 6 tyg a w drugiej tydz przez okresem . Ale tetaz mam te cykle tak dziwne ze sama nie wiem . Nadania wszystkie w normie mam a okres przychodzi praktycznie kiedy chce

Gość gość1981
Do doświadczonych z testami . Kupiłam test o czułości 15 zrobiłam rano i w polu gdzie powinna byc druga kreska od razu ona sie pokazała ale biała