Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wróżka KIARA w Poznaniu opinie .

Polecane posty

Gość gość

Jeśli ktoś był u wróżki KIARY w Poznaniu proszę ,by opisał jak było , ile kosztuje wizyta i gdzie aktualnie przyjmuje . Chodzi mi oczywiście tylko o wróżenie osobiste , a nie internetowe . Pozdrawiam .

Gość gość
Wiarygodne jest wróżenie osobiste , bo trzeba dotknąć kart by przekazać energię . Dziwię się , że tyle ludzi wierzy w kabałę poprzez SMS czy email .

Gość gość
Dawniej chyba przyjmowała w kawiarni przy kinie Rialto , ale teraz nie wiem .

Gość gość
Wydaje mi się , że w jakimś Centrum Handlowym .

Gość gość
Nikt nie zna tej wróżki ???

Gość gość
Podobno kiedyś przyjmowała w Warszawie . Może z W-wy ktoś się wypowie ?

Gość gość
W konfiturze w Mm :)

Gość gość
A ile kosztuje seans ? Sprawdziło CI się ? Jeśli tak to w jakim czasie ?

Gość gość
Był ktoś w tym MM u niej ???

Gość gość
Ja wróżyłam u Niej w 2000 roku, jeszcze przed zmianą miejsca zamieszkania. Dowiedz się przez telefon ile kosztuje. Jeśli dobrze pamiętam, jakoś płaciło się od pytań. Ja zapłaciłam wtedy 150 zł. Wróżyłam w Starym Browarze w Kawiarnii Rosenthal. W moim przypadku sprawdziło się w 90% i to dość szybko. Powiedziała mi że w ciągu 1/2 roku zmienię miejsce zamieszkania, co wydawało mi się nierealne. Miałam zamiar je sprzedać, ale jej nic nie mówiłam, a byłam w trakcie remontu kapitalnego, wymiana drzwi, futryn podłogi, płytek , równanie ścian, częściowe przestawianie ścian, jednym słowem wszystko było w proszku i nie było szansy na skończenie remontu. Mieszkanie wyglądało jak niewykończony bunkier ale o dziwo naprawdę do pół roku sprzedaliśmy te mieszkanie. Powiedziała mi, że przed samą sprzedażą coś wyniknie i dzień przed wizytą u notariusza wyniknęło, zapowiedziała mi sprawę sądową którą wygram i wygrałam chociaż w życiu nie myślałam, że będe jakąś sprawę zakładać. Wspomniała że mąż nagle straci pracę i tak się stało. Gdy jechaliśmy na święta było wszystko ok, a gdy wróciliśmy okazało się że zmieniła się raptownie dyrekcja wprowadziła nowe zasady i tak się stało. Mąż był podwykonawcą i nowych zasad nie przyjął. Powiedziała że będę się zajmowała handlem, i co dziwne założyłam swój sklep czego wcześniej nie brałam pd uwagę. Powiedziała że wezmę kredyt i go spłacę, co mnie zdziwiło bo miałam sprzedać mieszkanie więc raczej pieniądze by były, ale po kilku latach jednak wyszło że dobierałam do działalności. Czy spłacę....? Jestem w trakcie spłaty... Wywróżyła mi ciążę i synka w ciągu roku. Minęło już 6 lat i nic. Ale z tym dzieckiem gdzie nie wróżyłam lub nie chodziłam, zawsze miało być i nie ma. To jest jedyna rzecz która nigdy mi się nie sprawdza, nie wiem czemu....? To tyle z najważniejszych rzeczy. Wiem, że nie wróży na maila i przez sms, tylko telefonicznie i osobiście. Pozdrawiam :)

Gość gość
Ja byłam osobiście u wróżki Grazyny z http://wrozkagauri.pl to naprawdę niezwykła osoba. Zadziwia zdolnościami i empatią. Jedna z najlepszych wróżek w Polsce.

Gość gość
O kierwa XDDDDDDD XXI wiek a ludzi wierzą w jakies energie i wróżki XDDDDD zróbcie coś ze sobą

Gość gość
Bardzo dziekuję, że poleciłyyście http://wrozkagauri.pl ogormnie mi pomogła. Pierwsza ucziwa wróżka jaką poznałam.