Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ellkaa1444

Nieudany Makijaż Permanenty !:(

Polecane posty

Witam jakis czas temu zrobiłam makijaz permanentny brwi, jednak kosmetyczka w ogole nie spelnila moich oczekiwan. Po 1 sa za ciemne, po 2 są bardzo przerysowane a moich wloskow prawie nie ma, po 3 kształt jest zbyt ostry i robiac inna mimike twarzy wygladam niczym z kreskówki, zraziłam sie do tego stopnia do makijazu ze nie chce juz go w ogole, nawet go korygowac bo nie ma nawet co tu juz skorygowac, czy zna ktos sposob by pozbyc sie tego makiajzu chociaz w malym stopniu ? wiem ze usuwa sie laserem jesli ktos juz usuwał to moze cos mi na ten temat powiedziec ? czy sa sposoby by chociaz troszke zanikł, zjaśniał :( prosze o wszelkie dobre, mądre rady :(. z góry dziękuje

Gość gość
ja właśnie usuwam brwi, wczoraj miałam drugi laser

Jaki mniej wiecej jest koszt jednego zabiegu laserem ? i jak to wszystko wyglada ?slyszalam gdzies ze po laserze moga nawet wloski od brwi wyleciec

Gość gość
Ja bym po prostu codziennie to przypudrowywała i malowała swoje

Gość gość
a jaka metoda robilassobie brwi? one z czasem jasnieja i plowieja ale chyba nie na tyle aby zniknęły a po laserze będziesz chyba miała rany bo moja siostra miała usuwana bliznę i miała na czole straszna bliznę potem strup i tak się goilo.

Brwi mam metodą cienia ;(( przez to sa bardzo ciemne i słabo mi blakną . Nawet jak pzrypudruje :(. a nie chce czekac iles lat jak calkiem zniknie :( , szlyszalam to juz wlasnie na temat lasera a orientuje sie ktos ile kosztują takie zabiegi ? slyszalam jeszcze o zluszczaniu naskorka na brwiach czy ktos jeszcze o tym slyszał?

Gość gość
Straszne. Bardzo Ci współczuję. Ta kosmetyczka Cię w sumie oszpeciła. :( Czasami widzę na mieście właśnie takie żle wytatuowane brwi, masakrycznie to wygląda.

Gość gość
To przykre, że tak wiele salonów kosmetycznych proponuje usługę nie mając pojęcia o mikropigmentacji. Ja mam makijaż permanentny , delikatny i odnawiam go raz w roku. Ostrożnym mogę polecić tą stronkę; mikropigmentacja.vgh.pl

Hej, Szukam jakiegoś gabinetu (Warszawa) w którym będę mogła wykonać makijaż permanentny ust i brwi. Czy możecie kogoś polecić, bo widziałam wpisy o nieudanych zabiegach :( i wolałabym uniknąć problemów. Z góry dziękuję.

ja tez miałam makijaż permanentny w klinice bonadea i jestem pozytywnie zaskoczona. ale przekopałam poł internetu w poszukiwaniu odpowiedniej kliniki. jest na prawde trwały efet, mają najlepszy sprzęt i barwniki z najwyższej półki i certyfikowana linergistka z wieloletnim doswiadczeniem w zawodzie . dziewczyny nie dajcie się naciągaczom szukajcie wszędzie opinii na temat.Informację o zabiegu o klinice można znaleźć tu:  http://bonadea-krakow.net.pl/oferta/makijaz-permanentny/

Gość gość
Dajcie sobie spokój z tą głupotą. Kochajcie siebie takie jakie jesteście

Gość gość
5 lat temu zrobiłam sobie makijaż brwi za namową znajomej. Bardzo tego żałuję i nigdy więcej tego nie zrobię. Widzę że po kilku latach jest to już niemodne i nie polecane przez profesjonalistów. Ktoś dobrze na naszej głupocie zarobił :(

Gość gość
Po co robicie z siebie klauna? 90% dziewczyn z tymi brwiami wygląda jak debil. Usuń to w cholerę, tylko zrób dokładny rekonesans gdzie to zrobić, żeby kolejna Cie nie oszpeciła na lata. Współczuję.