Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Choroby, leki a ciąża

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś z was był w podobnej sytuacji? Mimo że nie mam jeszcze 30lat to spory bagaż różnych chorobsk na koncie. Mam problemy z sercem, przewlekłe zapalenie żołądka, Hashimoto, cyklotymie i dwa typy nerwic a teraz na dokładkę guza jajnika :( w październiku mam mieć operacje bo z usg i markerów wyszedł potworniak ale czy jest dojrzaly czyli niezlosliwy czy niedojrzaly czy złośliwy wyjdzie na histopato :( od lipca mam ciężką pracę i obciazajaca psychicznie, do tego zamartwialam się tym guzem. Brałam kilkanaście razy xanax i lek na serce oraz ranigast. Od 4dni spoznia mi się okres :( boję się ze mogę być w ciąży a w sobotę będę robić test.boję się o swoje potencjalne dziecko ze leki które brałam wpłyną negatywnie na jego rozwój. Obawiam się też ze przyjdzie mi brać chemię w ciąży... :( antykoncepcji hormonalnej nie mogę stosować bo mam w wywiadzie zakrzepice (ojciec) i po 2miediacach używania plastrów bolały mnie łydki jak cholera a lekarz kazał natychmiast odstawić i brać polocard. Czy ktoś z was miał podobną sytuację czyli brał benzo czy ipp czy beta bloker w ciąży albo leczył raka z brzuchem?

Gość gość
brak mi słow. papież sie modli dzis za ciebie.. potrzeba ci kol. bardzo duzo modlitwy - ty o tym dobrze wiesz :)