Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy moge byc w ciazy?

Polecane posty

Gość gość

mam pytanie zazwyczaj na 99% mój cykl trwa 26 dni , ostania miesiączka 26 czerwca trwała ok 5 dni, wiec ogólnie po terminie jestem. Uwazalismy, chociaz dzien 2 po skonczonej miesiaczce kochalismy sie "bez" pozniej juz w zabezpieczeniu. test dzis zrobiony po południu wyszedł negatywny. Czy oznacza ze przesuniecie mogło nastapic na skutek zmiany klimatu bylismy 2 tyg w Bułgarii i osttanio troche stresów tez miałam, czy to ze test zrobiłam po południu mogło miec wpływ?

Gość gość
Zmiana klimatu jak najbardziej mogła mieć wpływ na długość cyklu. Aczkolwiek testy ciążowe powinno się robić z rana. Ja bym powtórzyła test dla pewności

Gość gość
Możesz.. Albo nie możesz

Gość gość
Nie stresuj się kochana za mocno. Zrób na wszelki wypadek jeszcze jeden test ale rano. Ale myślę że skoro negatywny wyszedł to nie jesteś w ciąży. Sama kilka dni temu przez coś podobnego przechodziłam. Pękła nam gumka a byłam prawie w środku cyklu. Potem 5 dni spóźnienia i ciągły strach. Zrobiłam test też po południu i wyszedł negatywny. Następnego dnia dostałam okres. Oby i tobie się udało. Wiem że to trudny czas dla ciebie ale mam nadzieję że będzie oki wszystko

Gość gość
dziekuję, sama nie wiem czy chcę byc w ciazy - juz 2 dzieci mam i chyba na 3 tak do konca nie jestem gotowa.

Gość gość
nadal brak okresu 8 dzień teoretycznie, mysle ze nawet ten popołudniowy test by wykazał przy takim opoznieniu

Gość gość
Jeżeli nie doszło do wytrysku wewnątrz pochwy, to napewno nie jesteś w ciąży :)

Gość gość
jak napisałam raz kochalismy sie bez - 2 dni po zakonczeniu miesiaczki , akurat wiem skad sie biora dzieci, pozniej towarzyszyla "gumka"