Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gość od homocwela jesteś wrednym niespelnionym frajerem

Polecane posty

Gość gość

Niby nienawidzisz Namysłowa a na moje tematy pierwszy z wielką chęcią i satysfakcją wchodzisz nikt ci nie każe wchodzić w moje tematy niby Nienawidzisz a wchodzisz co ci się w Namysłowie nie podoba dobrze wiesz że namysłów to miasto powiatowe ps widziałeś filmiki to naprawdę piękne miasto co ty od niego chcesz ?

Gość gość
O co ci chodzi nie podobają ci się te tematy to nie wchodź proste idioto jak dwa plus dwa a ty pierwszy wchodzisz jesteś niewyżyty nigdzie pewnie nigdy nie byłeś świata nie widziałeś nic ci się nie podoba co w pięknym Namysłowie ci się nie podoba co jest w nim nie tak co pewnie wchodzisz na te tematy by swój jad wyrzucić i bluzgać i chcesz na siebie uwagę zwrócić bo w realu to nikt cie nie lubi i uwagi na ciebie nie zwraca

Gość gość
Co tylko jedyne co potrafisz to tylko bluzgać tak? Pamiętam twój temat "uważajcie na debila co pisze jak tu w Polsce dobrze" wiem że to ty to byly moje tematy o Polsce frajerze

Gość gość
po to je zakładasz żebym na nich bluzgał

Gość gość
Sory to był temat którego na sto procent ty założyłeś gościu od homocwela " UWAGA TROLL ZAKŁADA TEMATY JAK TU W POLSCE DOBRZE "

Gość gość
Nie będziesz bluzgać o co ci chodzi gościu od h. Cwela? Wejdź na temat o dronie nad miastem

Gość gość
Up

Gość gość
Odpisałem ci w temacie o dronie

Gość gość
piertole drony i całą reszte. nawet nie wiem czy to mi sie nie śni

Gość gość
poza tym nikogo to nie intersuje. to podejrzane. ja też żylem w nieswiadomości ale nowe dane uruchomiły orces myślenia. niestety u innych tego nie zauważam co skłania mne do przypuszczenia ze mam do czynienia z jakimiś ludzkimi bootami niezbyt elastycznymi

Gość gość
każde inne założenie wyjaśniające ten fenomen jest bez sensu. jakimś autysycznym geniuszem łapiącym wszystko w sekunde ne jestem. wszystko musze przepracaować. a skolei pracowitym i systematycznym cięzko mnie nazwać. czyli powinno sie roić od takich jak ja, którzy wykombinoali co jest pięc

Gość gość
chociaz jest jeszcze możliwosc że reszta udaje ale wole o tym nie mysleć. to niewykonalne logistycznie chybaże poczyni sie kolejne założenia, których nie można zweryfikować inaczej niż porównując przewidywania wysnute z modelu sytuacji do rzeczywistych wydarzeń aczkolwiek metoda ma słabe strony. np akie że ktoś wie co przewidziałem

Gość gość
itd. baw sie sam

Gość gość
dim oBrakZainteresowania as object

Gość gość
function KoTERBA () a=a

Gość gość
fajny algorytm?