Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tabletki antykoncepcyjne

Polecane posty

Gość gość

Czy stosowanie tabletek antykoncepcyjnych ma jakiś wpływ na śluz? Czy to normalne że tydzień przed okresem zauważyłam u siebie galaretowaty śluz tak jakby glutowaty? Dodam że było go bardzo niewiele i tylko raz się tak zdarzyło. Czego może to być objaw?

Gość gość
Czy gość w piz.y nie zaraził cię grzybkiem?

Gość gość
też tak miałam przez dobę, ale zaraz wszystko się unormowało, ale stosuję ringi

Gość gość
Spokojnie, też tak miałam. Podmywaj okolice intymne emulsją provag, która chroni przed infekcjami, regeneruje i dobrze nawilża. Warto stosować emulsje w trakcie antykoncepcji hormonalnej, ogólnie wiadomo że taka antykoncepcja sprzyja infekcjom intymnym.

Gość Melodii6
Z tego co piszesz nie wygląda to groźnie, gorzej gdyby towarzyszyły mu inne objawy jak np. swędzenie. A swoja drogą jestem ciekawa jak Twoje libido się miewa po tabletkach anty? Bo niektóre dziewczyny się skarżą, że spada. I czemu nie zdecydowałaś się na plastry? Moim zdaniem one są wygodniejsze, poczytaj sobie na http://nielykam.pl/ , może zmniesz jeszcze zdanie :)

Gość gość
U mnie tabletki powodowały suchośc pochwy, a wiec zanik śluzu. Pomogła wtedy kuracja globulkami Hydrovag, które przywracaja intymne nawilżenie i chronia przed infekcjami intymnymi.