Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chcialabym miec dziecko

Polecane posty

Gość gość

a raczej nie poznam odpowiedniego mezczyzny, z ktorym by mnie cos laczylo i moglibysmy stworzyc rodzine. Niuee, wiek nie ten, nie ta atrakcyjnosc, wiadomo. Co myslicie o korzystaniu z dawcow spermy? Skazalabym dziecko na zycie bez ojca i siebie na samotne macierzynstwo, tzn mi wszystko jedno, moge byc sama daje sobie rade finansowo i z moimi emocjami, ale co z dzieckiem... :( to takie moje egoistyczne pragnienie zeby miec dziecko, ale skazalabym je na zycie bez ojca...

Gość gość
Niuee, wiek nie ten, nie ta atrakcyjnosc xx oj burek pies kochany, daj mi troche spermy, o tak na łyzeczke to se wstrzykne w c**eczkę :D

Gość gość
Jest OK, w Wietnamie, Wietnamki, gdy zgineło dużo mężczyzn na wojnie, prosiły przechodzących mężczyzn o zrobienie dziecka. :P Możesz zrobić to samo, tylko z białym, a nie kolorowym, bo dla dziecka będzie to tragedią, bycie żółtkiem, śniadym lub co najgorsze czarnym, widzę to na ulicach Warszawy, te dzieciaki są wyalienowane, nawet jak mają białych przyjaciół, to co pewien czas spotyka ich niemiła reakcja, zresztą słusznie. Polska nie powinna dopuszczać do tego syfu jaki jest teraz we Francji, Niemczech czy Szwecji. Poza tym wiele kobiet wychowuje samotnie dzieci, małżeństwa są wyjątkowo nietrwałe.

Gość gość
Sama nad tym kiedyś myślałam, bo włączył mi się ogromny instynkt macierzyński, ale mimo wszystko mam nadzieję, że jeszcze kogoś spotkam. Ile masz lat?

Gość gość
32, ale wygladam starzej, szalu nie ma. Przebywam raczej w babskim gronie i ciezko mi poznac nowych mezczyzn, zreszta jakos mi sie to przejadlo :/ nie wierze w milosc miedzy kobieta a mezczyzna, nie chce ograniczania mnie.

Gość gość
dosiade cie psie, doskonale mnie zasiejesz :)

Gość gość
W takim razie, szczerze? Jesli dasz radę finansowo, to ja bym się zdecydowała, jestem od Ciebie młodsza o 4 lata, więc może po 30 przestanę wierzyć w to, ze kogoś poznam i sama się zdecyduję na dawcę spermy.

Gość gość
jesli dziecko to tylko twojego autorstwa piesku. nie wyobrazam sobie innego tatusia. nie wiedziałeś ze przez te lata o to mi tylko chodziło? to juz wiesz :) ❤️