Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Negatywny czy kłamie

Test ciążowy

Polecane posty

Gość Negatywny czy kłamie

Witam, zrobilam właśnie test ciążowy po 13dniach od stosunku. Stosunek odbył sie 6dni przed miesiączka, miesiączka jako tako była ale inna niż zawsze. Aktualnie sie kończy. Test wyszedł negatywny, wynik jest wiarygodny czy raczej nie?

Gość gość
Jest ktos?

Gość gość
wszystko zależy czy kochałaś się z zabezpieczeniem czy bez? jak długi masz cykl? w którym dniu cyklu się kochałaś? czy wtedy występowała owulacja? i wtedy będzie można powiedzieć czy ewentualnie mogloby dojść do zapłodnienia

Gość gość
aaa i co to znaczy, że miesiaczka była ale inna niż zawsze?

Gość gość
Było bez zabezpieczania (spontan), było prawdopodobnie po owulacji a okres "inny" ponieważ zawsze trwa 8dni teraz trwał 6, jest znacznie znacznie delikatniejszy choć drugi dzień był bardzo obfity

Gość gość
A cykl wybosi u mnie 29-35/36dni

Gość gość
W 24 dniu cyklu

Gość gość
hmm w sumie to mało prawdopodobne żebys była w ciązy ale....... zdarzały się dziewczyny które zaszły w ciąze np. w ostatni dzień miesiączki czy chwile przed nią, więc wszystko jest możliwe. Testy też nie zawsze na samym początku pokazują "prawdziwy" wynik, bo może okazac się, że są wykonane za szybko. Masz jakieś dolegliwości? objawy?

Gość gość
Nie mam zadanych objawów, boli mnie podbrzusze ale znacznie mniej jem, prawie nic i to może być powód, tylko zazstanawiam sie czemu to krwawienie stało sie takie.. delikatniejsze jak na ostatnie dni sie ma

Gość gość
A zastanawiam sie bo okres jest inny, choć taki jaki.był u mnie drugo dzień to raczej zaprzecza ciąży bo bylo to bardzo obfite. Do tego jestem jeszcze przeziebiona

Gość gość
Up