Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

azepDA

Dziewczyna obraża sie focha i wgl.

Polecane posty

Witam . Moze jestem chlopakiem a tutaj same kobiety. Mam problem z dziewczyną obraza sie na mnie za wszystko. To mój pierwszy poważny związek nie wiem co mam robic. Ostatnia kłótnia chodzila o urodziny kolegi które jade . nie moze ona jednak na nim byc . i ona jest na mnie zła i wgl . chociaz mówi ze nie jest. ja to czuje ze jest mówi do mnie ze niechce pisac i niema ochoty . co mam robić powiedzcie pozdrawiam !

Gość gw
A wytłumaczyłeś jej dlaczego nie może tam być? To jakiś sensowny powód w ogóle? Na jej miejscu też byłoby mi przykro. Dużo rozmawiajcie i wyjasniajcie miedzy soba wszystkie spory, mow jej cos milego, moze czuje sie niedoceniana.Raz na jakis czas mily upominek(popatrz tu np. http://www.darmoweprezenty.pl/reflink/2686 ), z czasem bedziesz wiedzial jak sie z nia obejsc zeby sie nie fochala;-)

ona niechce zebym na zadne imprezy chodził bo kurde ona sie przejmuje i niewie co tam robie . no ale kurde osiemnastka kolegi . ja z nia mamy dosc kłótni . no ale wychodza ną same z siebie. Upominki dostaje jak moge caly czas praktycznie. spotykamy sie tez czesto . niewiem sam juz wychodze z siebie. poprostu nie moze bo to strasznie daleko jest

Gość gośćmałasmutnakrólewna
wczesniej ktoś bardzo ważną rzecz napisał,trzeba duzo rozmawiać,wyjaśniać sobie,kobiety często sie obrażają bo czują sie lekceważone,niesłuchane,traktowane niepoważnie,nierozumiane,a nie dlatego ze są ksieżniczkami kapryśnymi

ja z nią strasznie duzo rozmawiam wyjasniam to czemu sie kłócilismy i dlaczego . Staram sie jej sluchać. nie lekceważe jej bo strasznie ją kocham i zalezy mi na niej . Po częsci rozumiem Kocha mnie niechce mnie stracic lecz nie robie i nie zrobilem nic takiego zeby ona mi nie zaufała . ona jest dla mnie wszystkim. Co mam poprostu sie jej słuchac i robic tak jak ona kaze. Tylko ona wgl czasami mówi ze Jak sobie chcesz. i niewiem wgl o co jej chodzi :(

Gość gość
a ja rozumiem Twoją dziewczynę, bo mój chłopak tez ma jakies urodziny kolegów na które mnie nie zabiera, bo twierdzi, ze to imprezy w gronie meskim, a po czasie sie dowiaduję, ze jednak inni przyszli z dziewczynami i co???? ile znaczy dla Ciebie dziewczyna, że nie mozesz jej zabrac zesoba

a czy ty nie rozumiesz ze ja zabrał bym ją lecz rodzice jej nie pozwolą jechac ? nie moze poprostu no zabrałbym ją