Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam już dosyć syjonistycznej propagandy

Polecane posty

Gość gość

wszędzie. włącz jakiś film dla przykładu historyczny nawet nie po to żeby sie nauczyć histori tylko żeby sie zrelaksowac ogladając fruwające flaki to nie obejdzie sie bez prześladoania żydów włącz fim o dinozaurach to sie okaże, że tyranozaur był antysemitą bo zjadł dr izaaka włącz kooorfa film sensacyjny to sie okaże, że szef mafi wypłynał na zdradzie swoich żydowskich wspólników już mnie to zaczyna wkooorfiać. niedługo sie okaże że człowiek wyewoluował z małpy, która jako żydówka została przepędzona z lasu.

Gość gość
kooorfa ile można słuchac tego jepanego stękania i ciągłego wmawiania wszystkim że nienawidzą żydów. c***j mnie to kooorfa obchodzi skąd ich wypędzono i za co. widocznie im sie należało bo innych jakoś nie wypedzają.

Gość gość
a może kooorfa komus pusciły nerwy od tego ciągłego piertolenia i narzekania bo ile można słuchac że sie im jest coś winien bo 300 lat temu mordehaja osrał gołąb gaju oliwnym. koooorfa co za jepane płaczliwe kooorfy

Gość gość
hehe cos w tym jest,karmia nas ciagle karmia zapychaja

Gość gość
powinni wszyscy zapuścić warkoczyki i zmienić imie na balbinka albo victoria. beeeeeee beeeeeeeeeee jeeeesu. czy ja łaże i truje wszystkim doope że byliśmy pod zaborami pare setek lat? i tera trza mnie z tego powodu tulić głaskać i kupować cukierki? no nie. takie jest życie. raz na wozie raz pod wozem i dotyczy to również narodów. ciężko sie spodziewać że jak przedstawiciele jakiegos narodu zachowują sie jak rozpieszczone gówniarze to ich spotka coś innego niż lanie

Gość gość
ja rozumiem ze to taka tradycyjna taktyka ale może czas zmienić taktyke bo sie troche zestarzała

Gość gość
czy ikingowie przypłyneli no angli zawodząc że im zimno i że ich zima prześladuje a w dodatku ktoś im złośliie zrobił dziure w drakkarze i tera muszą zamieszkać w anglii a w dodatku należy im sie regularna zapomoga za szkody i prześladowania? przecież to jest chore.

Gość gość
kogo to w ogóle obchodzi to nie moje zmartwienie. wyjepane mam na to.

Gość gość
a już szczególnie jeżeli dokonuje sie tak daleko idącej generalizacji że dochodzi do zalegalizowania nierówności społecznych z racji wyznania albo pochodzenia. co mnie to kooorfa obchodzi że ich faraon wypędził z egiptu? czy ja wyglądam jak bym mieszkał w piramidzie?

Gość gość
denerwują mnie ludzie którzy za wszelką cene skupiają na sobie uwage jakby byli pępkiem świata. że sa narodem wybranym. gooofno mnie to obchodzi niech mają pretensje do tego kto ich wybrał. ja mam swoje zmartwienia. nikomu krzywdy nie zrobiłem i nie zamierzam przeprasać a tym bardziej bulić. niech sie zwrócą o odszkodoanie za to że muszą życ do boga

Gość gość
jakby kogoś zjadł lew to by żądali od animal planet odszkodowania za to że musieli to oglądać. to delikatna przesada. trace cierpliwość powoli do tych miagw

Gość gość
na palcach jednej ręki można zliczyć polskie produkcje i książki traktujące o zaborach może tylko jedna coś am napomyka o tym że byliśmy obywatelami drugiej kategorii. reszta wręcz wychwala ten okres, że pozytywizm praca u podstaw i w ogóle ziemia obiecana. za to co chwila jakis "polski" reżyser wysra coś o tym jacy to źli jesteśmy dla żydów, którzy wszyscy nienawidzą z zadrości że ich umiłował najwyższy. albo o tym jak prześladuje sie żydów w puszczy amazońskiej. KOOOORA to nie mój problem. ja jestem polakiem i mnie wasze problemy nie interesuja. kapewu? tym bardziej że jesteście c***ja warci

Gość gość
zróbta coś kooorfa dla siebie i dla świata a nie ciągle miągwicie. ja rozumiem, że was talmud uczy że wy i reszta to jak złoto i gooofno ale z łaski swojej nie domagajcie sie żeby ktos was traktował inaczej niż wy jego bo to jakis absurd. ruszta dooopy nygusy i zajmijcie sie czymś pozytecznym opróćz kombinowania jakby tu coś wyżulic

Gość gość
gorzej niż alkoholicy w ostatniej fazie przed zgonem na marskość wątroby. nawymyślaja pierdół namotja nakłamja żeby sie tylko nachlać

Gość gość
jeszcze ci jakiś kalksztein wyzwie bezdomnego od dziada dziad piertolony. to już nawe nie głupota to brak umiejętności oceny tego kim sie jest. a bez tego efekty sa jakie są. jakby mi sie wydawało że jestem babą to pewnie by mnie ktoś szybko wykopał z damskiej toalety

Gość gość
ło matko, co Cię dziś dopadło Emski?

Gość gość
bo se oglądam jakąs gnostycką agitke i nawet widze w tym jakiś sens a tu nagle obowiązkowa przerwa na rzeź i wypędzenie żydów. niedługo będa to wstawiać obligatoryjnie na każde 30 minut filmu

Gość gość
bedzie film o górach sowich a w srodku przypomnienie ze zły faraon wypędził zydów i tera chowaja sie w góach sowich udajac zające

Gość gość
przeciez to kooorfa trza mieć nasrane we łbie żeby sie wiecznie uważać za ofiare prześladować nawet w sytuacji kiedy sie ma w eku media itd. przecież jakby ich ktoś do kooorfy nędzy prześladował to by o tym nie piertolił w każdym filmie szczególnie jeżeli ma z tego jakieś korzyści

Gość gość
idziałaś kiedys holywoodzkie produkcje o uciśnionych zwierzętach rzeźnych? no kooorfa nie bo ci któzy je uciskaja nie chcą aby ktokolwiek wiedział ze są uciskane. wręcz przeciwnie: mają być odbierane jako szczęśliwe. szczęsliwa kura usmiechnięta świnia, zadowolona krowa.

Gość gość
a tu kooorfa odwrotnie. wiecznie uciskani i prześladowani żydzi piertolą w kółko o tym jacy to są nieszczęśliwi i wymuszają odszkodowania za wyssane z dooopy zbrodnie szczując bandą kretynów która łyka te martyrologie. ja sie pytam kto ich prześladuje? chyba sami siebie prześladują. bo raczej napewno nie ci któzy odpowiadaja za repertuar kin i księgozbiory bibliotek jak również prase i media. to kto ich przesladuje? krasnoludki? nawet jeżeli to nie moja sprawa. wypiertalać mi za drzwi bo psem poszczuje zule jepane

Gość gość
nie wiem ale iecznie pokrzywdzone to sa ofiary losu przeważnie. przy czym nie chodzi mi o kaleków tylko o takich ktróym nic nie brakuje oprócz odrobiny samozaparcia. jak ten naród ma sobie radzić jak im od małego piertolą że sa ofiarami losu?

Gość gość
każdy argument zbijają twierdzeniem o antysemityzmie. no więc ja nie jestem antysemitą i nie będę was obrażał twierdzeniem że nie możecie sobie sami poradzić tylko jeseście skazani na wieczna łaske innych. mam nadzieje że docenicie

Gość gość
tylko przestańcie w kółko wiecznie piertolić jacy wszyscy są źli opróćz was a wy wiecznie pokrzywdzeni przez zło. bo sie koorfa chyba z mostu rzuce bo już nie wyrabiam. dacie? dajcie dacie no dajcie...no jesteście namwinni za egipt. no dajcie bo powiemy innym że nie daliście....daaaaajcieeee. no daaawać....dacie? prosze...dajcie .....ja piertole.......