Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zazdroszcze kobietom, ktore maja meza!

Polecane posty

Gość gość

Maja szczesliwe zycie z ukochanym mezczyzna u boku. Tez chcialabym miec takiego mezczyzne dlatego romansuje z zonatym ale chcialabym byc jego zona a nie dziewczyzna.

Gość gość
Spadaj stąd ździro, bo mam wstręt do tępych kochanek. Za ten grzech, męża nie będziesz miała a jak jakimś cudem go znajdziesz, bo niech cię też puści kantem i oszukuje - tak, jak ty kłamiesz.

Gość gość
Fajnie jest być kochanką:-) zero szarości, tylko przyjemność

Gość gość
Tak sobie tłumacz kanciasty umyśle.:D Nie fajnie. Kochanki kwasy zżerają z zazdrości i tęsknoty, żyją ułudą, iluzją a kochaś jest jeszcze lepszym mężem dla swojej żonki:D

Gość gość
Kochanka to nie jest metoda na męża. Trzeba szukać swojej połówki. Jeśli jej nie ma teraz może będzie kiedyś.

Gość gość
A za grzechy się pokutuje. Wina domaga się kary.

Gość gość
gość dziś A za grzechy się pokutuje. Wina domaga się kary X Autorka nie jest niczemu winna winni sa tylko faceci ktorzy zdradzaja.

Gość gość
Mądralko, Mądralo WINA MA TO DO SIEBIE, ŻE ROZKŁADA SIĘ NA DWOJE, NIERAZ NA TROJE i WIĘCEJ... Może ty jesteś dobrym człowiekiem, który kocha swoja kochankę i bieszę całą winę na siebie. Nawet miłość skarbie nie domaga się tego. Skarbie kochany. Zbyt mocno nasycony jesteś miłością do kochanek.

Gość gość
i ja tez jestem kochanka trwa to juz 4 lata

Gość gość
Ja też zazdroszczę kobietom, ktore mają mężów. JESTEM SAMA i nie jestem i nigdy nie będę niczyją "kochanką"- takie już mam zasady. Ale jak widzę, jak to mężowie dbają o swoje żony, troszczą się o nie i otaczają je "męskim silnym ramieniem", to serce boli- tak mi żal! Ja już nigdy nie zaznam niczego takiego. Mężatki- szanujcie swoich mężów i DBAJCIE O NICH!

Gość gość
Nie zazdrość. Mojego byś nie chciała.

Gość gość
A ja mam fajnego męża, mojego by chciała ;)

Gość gość
A ja swojego odbilam innej i nie żałuję.

Gość gość
a moja zona nie okazuje mi miłości (tzn tłumi uczucia bo jest DDA) i nie mam kochanki a powinienem mieć

Gość gość
jak jej powiedziałem ze sie nią rozstane to płacze ale za chwile znowu jest dla mnie niemiła i oziębła pozostaje jedyne mi znależć sobie kochankę i z nią sie kochać

Gość gość
Mężczyźni to nic niewarte stworzenia, które chcą tylko seksu nawet od żon!

Gość gość
dziś - nie chciałabym Twojego męża ani NICZYJEGO. Chciałabym mieć SWOJEGO WŁASNEGO, ktorego moglabym kochać nad życie i być z nim do samej śmierci. To pragnienie już mi się nie spelni niestety.

Gość gość
a juz myślałem ze chociaż ze mną spróbujesz a tu kiszka

Gość gość
dziś - takie słowa mogła napisać tylko niezadowolona ze swojego życia kobieta.

Gość gość
Autorka nie jest niczemu winna winni sa tylko faceci którzy zdradzają... X Zgadzam się . też byłam "kochanką" przez około pół roku... dla mnie się rozwiódł a ja dla niego odeszłam od narzeczonego (z którym nawiasem mówiąc byłam ze względu na dziecko) teraz jesteśmy mężem i żoną , mamy 3 dzieci -jedno wspólne,dwoje z poprzednich związków. Połączyła nas miłość,życie pisze różne scenariusze...

Gość gość
dlaczego nie znajdziesz wolnego?takie uklad jest krzywdzacy dla ciebie i dla jego zony

Gość gość
I pamiętajcie kochanki " kochane " jak się nie rozwiedzie dla was do max roku to NIGDY się nie rozwiedzie -dlaczego bo prawdziwie zakochany facet poświęca wszystko dla prawdziwej miłości jeżeli nie..to ma was w d..upie

Gość gość
gość dziś Bo taka jest prawda, że jak mąż szanuje, to nie traktuje jak masturbatora i nie wymaga seksu!

Gość gość
Na końcu kochanki zostają same! !!

Gość gość
dziś - na szacunek u męża TEŻ SOBIE TRZEBA ZASŁUŻYĆ. Jeśli kocha się swojego męża, dba i troszczy o niego- wtedy on szanuje żonę i dba o jej potrzeby a nie tylko "domaga sie wszystkiego". Taka prawda moje Panie.

Gość gość
gość dziś Dorosły człowiek to nie zwierzę i potrafi hamować popęd! Tylko hedoniści bezczeszczą czystość żony! Prawdziwy, szanujący mężczyzna kocha, a nie wymaga seksu i szanuje żonę do grobowej deski.

Gość gość
Oj tam, nie wymaga... Ja przed chwilą mojemu zrobiłam lodzika bo poprosił ;) mam okres więc czemu ma być pokrzywdzony? Mnie korona z głowy nie spadła a on super zadowolony. Tak się dba o męża. Nie tylko micha i że czysto w domu.

Gość gość
Jest takie powiedzonko....jeżeli mężczyzna chce żeby jego żona była aniołem musi pamiętać że anioły nie żyją w piekle

Gość gość
gość dziś Dorosły człowiek może żyć bez seksu do śmierci i tak szanować czystość żony!

Gość gość
dziś - w takim razie chyba się w ogóle nie powinien żenić?