Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

konkretnyityle

Może być super :)

Polecane posty

Witam 30 latek szuka kobiety do milych spotkan. Mój wygląd: 188 cm, 80 kg, wlosy czarne średniej długości, zarost. Interesują mnie kobiety młode 20+ ale lubie także te dojrzałe 40+ ważne żebyś była zadbana, potrafię być dyskretny. Nie szukam związku tylko luznej najlepiej dłuższej relacji: rozmowa, wyjscie do restauracji, kina i miłe chwile we dwoje. Żeby było jasne nie sponsoruje, ani też tego nie oczekuje ze strony kobiety, chodzi mi o miłą relację. Jestem mobilny, szukam zainteresowanej z rejonów płd. wielkopolski tzn: Jarocin, Krotoszyn, Pleszew, Ostrów, Kalisz, Gostyń, Leszno, Rawicz więc dość rozległy obszar. Dlaczego szukam tutaj? Bo liczę na zdecydowane odzewy i konkretne kobiety, które wiedzą czego chcą... Zainteresowane kobiety proszę o kontakt tutaj, bądź na maila: konkretnyityle@o2.pl

Gość gość
Jaki miales wcześniejszy nick? Laski już walą oknami i drzwiami 🖐️:-P

Gość czy masz słaby wzrok
Przecież one już stoją przy szosie, a ty się nie zatrzymujesz

Nie miałem żadnego nicka prędzej, poza tym piszę, że nie oczekuje kasy ani nie zamierzam sponsorować. Po prostu jest dużo kobiet które lubią luźne relacje, ale ciężko w realnym świecie sie im na coś takiego zdobyć. Oczekuje dłuższej relacji, każdy ma swoje potrzeby i utożsamianie takiej kobiety z tą która stoi przy drodze to nieporozumienie, faceci mogą mieć co noc inną, a kobieta jak znajdzie stałego partnera do niezobowiązującej relacji to odrazu musi być przeklęta? Ogarnijcie sie...

Gość gość
Co ci da takie coś?

Gość gość
Ogarnij się ty chłopie. Idz na piwo na miasto, do kina, na dysco. Widocznie zle z tobą, że tu szukasz🖐️

Gość gość
Bzdura. Miejsce do szukania jak każde inne.

Gość gość
gość dziś Ogarnij się ty chłopie. Idz na piwo na miasto, do kina, na dysco. Widocznie zle z tobą, że tu szukasz X w agencji trzeba płacić,a tutaj chętnych mężatek na skok w bok i darmowych nie brakuje.

Ależ ja wychodzę, nie siedze w domu. Ale w małych miejscowościach ciężko znaleźć osoby chętne na luzna relacje (niee licze małolat, ale ważna jest też rozmowa i jakieś porozumienie), kobiety boją się, że właśniee ootoczenie sie dowie ze ma niezobowiązującą znajomość, a kobiety zajęte, że ich druga połówka sie dowie. Dlatego tutaj szukam, to nie jest depseracja, tylko jeden ze sposobó. Uważam, że miejsce dobre jak każde inne, no i plus taki tego miejsca, że gdyby któraś kobieta odpowiedziała, to już wiadomo, że ją to interesuje, w realu za dużo czasem poświęcenia a jak powiesz na którymś spotkaniu z kolei czego oczekujesz to relacja dość czesto się kończy. PS. Nie komentujcie, bo właśnie to jest bolączka forum w Polsce. Piszę że szukam chętnej na luźna relacje, a tu tabuny dobrych wujków: a dlaczego, czemu tak, szukaj tu, szukaj tam. Dotyczy to innych tematów. Jeśli porównać posty z pierwszej strony do np trzeciej, to sie okazuje, że dyskusja odbywa się na inny temat. PROSZĘ NIE KOMENTOWAĆ TO JEST OGŁOSZENIE która zainteresowana niech napisze na maila, nie potrzebuję psychoanalizy mojego postu itp....

Gość gość
konkretnyityle@o2.pl

Gość gość
Byłabym bardzo zainteresowan. Jesteś konkretny i bez wulgaryzmów potrafisz powiedzieć o co ci chodzi. To mi się podoba. Mało jest tu takich facetów. Niestety jestem z Podkarpacia a to daleka droga. Ale życzę Ci powodzenia. Takiego faceta szukam.

Tak jestes konkretny i kulturalny, szkoda, że tak daleko mieszkasz. Ale można też porozmawiać, maila znasz, możemy się poznać itp...

Gość gość
Szukasz przyjaciół do wspólnej masturbacji ? Masz dość marszczenia drągala ? Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji