Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mojej siostrze sie w glowie przewraca albo ja dziwnie mysle

Polecane posty

Gość gość

Moja siostre powalilo. Ma syna teraz jest w drugiej ciazy I koniecznie chciala dziewczynke . Na badaniu okazalo sie ze chlopak bedzie I co ? I to ze wszem oglasza ze jak urodzi to zaraz w kolejna ciaze zachodzi bo ona chce dziewczynke no litosci .a jak bedzie trzeci chlopak ? To do skutku......eh

Gość gość
Trochę wysiłku i można z dużym prawdopodobieństwem zaplanować płeć dziecka.

Gość gość
No ale bez jaj plodzic dzieci bo chcesz dana plec ? Dla mnie to paranoja

Gość gość
Dziecko to czlowiek, to odpowiedzialnosc a nie koncert zyczen. Wspolczuje twoim siostrzencom bo pewnie gdyby udalo sie z trzecia ciaza aby byla dziewczynka, to ci chlopcy beda mniej kochani od niej. Masakra. Glupich nie sieja...

Gość gość
Znam taki przypadek gdzie zadufana w sobie ksiezniczka wyszla za maz, urodzila coreczke druga ksiezniczke, a poniewaz miala w glowie model rodziny 2+2 to zdecydowala sie na kolejna ciaze, tak dla poklasku, dla tradycji a nie dlatego ze chciala drugiego dziecka. Po prostu mieli dom z trzema sypialniami i salonem, wiec uznala, ze jeden pokoj dla nich, a dwa pozostale zapelni dziecmi. Urodzila drugie dziecko - syna. Plakac mi sie chcialo jak bardzo roznie je traktowala, tym synem zajmowala sie z poczucia obowiazku, aby mial co jesc, aby mial zabawki i aby jej tylka nie zawracal, zero zainteresowania, zero czulosci, troski czy przytulania, za to ksiezniczka coreczka byla wyslawiana w niebiosa, same ochy i achy, gdy rodzenstwo mialo konflikt to zawsze syn byl winny, nigdy corka, a taka z niej zadufana w sobie egoistka ze szkoda slow. Coz, tylko ze syn kiedys dorosnie i kopnie w doope taka matke, a coreczka tez pewnie tak zrobi bo ona przeciez bedzie wiecznie zmeczona i to swiat dla niej a nie ona dla swiata ma cos zrobic.

Gość gość
gość dziś No ale bez jaj plodzic dzieci bo chcesz dana plec ? Dla mnie to paranoja x Nie, chcieć dziecka a o płeć tylko zadbać.

Gość gość
bez jaj się nie da :P

Gość gość
Nie wiem czy powaliło twoja siostrę czy sobie tak poprostu opowiada.ja długo znać płci dziecka nie chciałam.mam córkę w drugiej ciazy id początku kazdy w mi chłopczyka bo parka fajna.jak mówiłam ze nie chce znać w szukali się w głowę.wiec mówiłam chłopak na 50%.Plec poznał mój mąż i tak wyszlo ze kazdy się dowiedział wszyscy współczują mi drugiej dziewczynki bo wiec mowie ze 3 bedzie chłopiec a jak bedzie 3 dziewczynka to do skutku.ludzie drażnicie ciężarne głupimi pytaniami to wam głupio odpowiadają i tyle

Gość gość
To ja z postu powyżej.przepraszam za pisownie,mój telefon robi co może by nikt nie zrozumiał co napisałam.Oprócz pytania o płeć od samego początku drażni mnie również"a macie juz imię?""a jakie" "e takie imię?to xxx ładniejsze"teraz odpowiadam ze zdecydowaliśmy się na tradycyjne polskie Dżesika kazdy w szoku ja mam spokój

Gość gość
autorko przesadzasz i to bardzo. Siostra może sobie pozwolic na trzecie dziecko to pozwala sobie.. nie sądzę żeby próbowała do skutku, chciałaby mieć córkę i co z tego to nie znaczy że syna kochać nie będzie.. ale znam rodzeństwo gdzie dopiero 8 był chłopak więc jak do skutku to może trochę dzieci będzie mieć :D

Gość gość
Tez kiedyś sądziłam, ze dla normalnych, przeciętnych zdrowych osób płeć jest obojętna. Ale czytając kafeterie dowiedziałam się, że zła płeć to powód do płaczu,biegunki z nerwów w oczekiwaniu na wynik itp. Także tego...